Totalrenovering av fastighet på Södermalm

Ägaren till denna hyresfastighet på Katarina Bangata 27 i Stockholm beställde av oss att utföra stambyte samt omfattande renoveringar av alla lägenheter, trapphus och källare. Vi bytte dessutom ut alla fönster i huset till underhållsfria plastfönster.

Inom ramen för detta projekt utfördes vi stambyte, byte av ventilationssystem, byte av elsystem, åtgärder på fastighetens gasledningar, byte av alla kök i lägenheter samt installation av nya vitvaror och nya gasspisar. Vi utförde ytskiktsrenovering i lägenheterna med ommålning av väggar, tak, snickerier samt slipning och lackning av golv. Hela trapphuset målades om, hela källaren renoverades med ny tvättstuga med ny maskinell utrustning och nyupptagen ingång från gårdssidan.

Samtliga fönster byttes ut till undershållsfria plastfönster i en modell som helt överenstämde med de tidstypiska fönster som var installerade i huset innan renoveringen. Man måste gå nära för att se att de inte är av trä.

I princip sparades bara fastighetsstommen, allt annat är nu i nyproduktionsstandard.

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

Oktober 2008

Projektslut:

Juli 2009

Storlek:

36 st hyreslägenheter med 3 st kommersiella lokaler

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledare i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält