Är du en person som gillar att arbeta mot tydliga mål, gillar ett högt tempo men samtidigt uppskattar att verka enligt en ordnad grundstruktur? Då kommer du att trivas hos oss på Titania.

På Titania gillar vi att ge våra medarbetare mandat och förtroende att, inom ramarna för våra rutiner och regler, fatta egna beslut i sitt arbete. Det är vår övertygelse att det bästa sättet att motivera våra medarbetare och uppnå bästa resultat för företaget är att göra dem delaktiga på detta sätt.

Resultatet det viktigaste

Du som börjar hos oss kommer märka att du själv kan bli en del i att utveckla företaget. Om du har den inställningen kommer du också att få mycket tillbaka från oss. Vi har i mindre utsträckning än äldre företag hierarkiska strukturer eller låsta positioner. Vad du gör för Titania är det viktiga för oss, inte hur länge du har arbetat för oss, vilket kön du har, hur gammal du är, vad du har för utbildning eller vad du har gjort innan du kom till oss. Med rätt attityd och med konkreta prestationer kan du avancera snabbt hos oss.

Vi är raka, konkreta och strukturerade i vårt arbetssätt och inte fyrkantiga och rädda för förändringar eller för att testa nya saker. Du kan påverka din och företagets situation och nya idéer uppmuntras av oss.

Vad krävs för att lyckas på Titania?

Dina personliga egenskaper, din höga ambitionsnivå och dina högt ställda mål med din karriär är viktiga faktorer för att lyckas på Titania. Är du en resultatinriktad, stresstålig, målinriktad och strukturerad person med höga ambitioner och entreprenörsegenskaper så är det dig vi söker.

Som vårt ansikte utåt är det viktigt att du är självgående, noggrann och disciplinerad. Du ska vara bra på att ta egna, snabba initiativ och kunna lösa uppgifter på egen hand.

Vad kan Titania erbjuda dig som medarbetare?

Hos oss är du en del av ett ambitiöst team, där tempot och kraven på medarbetarna är höga. Samtidigt får man mycket tillbaka för sin arbetsinsats i form av bra lön, bra sammanhållning och trevligt arbetsklimat på arbetsplatsen i ett av Stockholms absolut mest snabbväxande fastighetsföretag. I takt med att företaget växer, ökar även karriärmöjligheterna inom företaget.


Vill du anta utmaningen och bli en nyckelperson på Titania? Du är mer än välkommen att skicka in en spontan ansökan till [email protected]