Nya bostäder i ny vindsvåning på Vanadisvägen

På Vanadisvägen 22 i Stockholm bygger Titania 4 nya bostäder i en ny vindsvåning. Samtidigt totalrenoverar man källaren. Dessutom både höjs och sänkt hissar och trapphus en våning, upp till den nya vindsvåningen och ner till den totalrenoverade källaren.

Projektet på Vanadisvägen är omfattande. Förutom att vi bygger om råvindar till 4 exklusiva bostäder á 67-70 kvadratmeter så lägger vi om hela taket. Det kommer att byggas 4 terrasser samt 12 kupor under processen.

I källaren genomför vi en totalrenovering och byter ut rören och stammarna i avlopps-, värme-, vatten-system till nya dito koppar. Dessutom river vi de gamla källar-förråden och installerar nya TROAX-förråd. I totalrenoveringen ingår även att bila upp plattan och höja den samt förstärka den mot sättningar.

För att öka tillgängligheten och komforten i fastigheten både höjer och sänker vi dessutom både hissar och trapphus så att den nya bostäderna i vindsvåningen samt den nya fräscha källaren ska kunna nås lätt.

Arbetet inleddes under sommaren 2016 och förväntas vara klart under sommaren 2017. I skrivandes stund så är totalrenoveringen av källaren färdig.

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projekt för våra kunder, Råvind till vindslägenheter

Projektstart:

Juli 2016

Projektslut:

Juni 2017

Storlek:

4 nya bostäder och totalrenovering

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende eller hyresgäst i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledare i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. Platschef för detta projekt är Hamid Ghahremani. 

För övriga frågor får Du vända Dig till fastighetsägaren enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält