Titania söker självgående servicetekniker

Titania söker självgående servicetekniker

Titania behöver nu förstärka sin serviceavdelning och söker därför en självgående servicetekniker med vvs-bakgrund.

Beskrivning av företaget Titania 

Titania är specialiserat på stambyten och totalrenoveringar, vi genomför även renoveringar och ombyggnationer av råvindar och kontorslokaler i egen regi och breddar under 2014 verksamheten till att även omfatta nyproduktion. Företaget har växt mycket kraftigt de senaste åren och omsatte år 2012 ca 294 miljoner kronor. Målet är att nå 500 miljoner kronor i omsättning inom 3 år och den kraftiga tillväxten skapar spännande utvecklingsmöjligheter för dem som arbetar i företaget. 

Du får möjlighet att arbeta och visa vad du kan i ett expansivt företag där man vågar satsa på den som har ambition att utvecklas och viljan att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss är du en del av ett ambitiöst team, där medelåldern är ungefär 35 år, ungefär 10 nationaliteter finns representerade och tempot och kraven på de anställda är höga. Samtidigt får man som anställd mycket tillbaka för sin arbetsinsats i form av bra lön, bra sammanhållning och trevligt arbetsklimat på arbetsplatsen.

Beskrivning av tjänsten som servicetekniker 

Du skall ha bakgrund som rörmokare, gärna kunskap om och erfarenhet av spolningsjobb och vara en händig person som klarar av att även utföra enklare bygguppgifter. Du skall vara en multihantverkare, arbetsvillig, ansvarstagande och arbetsam person som ska arbeta på vår serviceavdelning med akuta ärenden, läckage, spolningsjobb, åtgärd av garantianmärkningar inom bygg och vvs (förutom el) med mera.

Du ska vara bra på att ta egna, snabba initiativ och kunna lösa uppgifter på egen hand. Är du en resultatinriktad, stresstålig och strukturerad person, så är det dig vi söker! 

Krav

B-körkort
Grundläggande kunskaper i engelska. 
Bosatt i Stockholms län 
Yrkesbevis samt erfarenhet som rörmokare
Erfarenhet av spolningsjobb
Händig med verktyg och bygg

Skicka ansökan eller frågor om tjänsten till webmaster@titania.se

Klicka här för att söka tjänsten! 

Relaterad information

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält