Moderna och ljusa lägenheter runt Tingstorget

Säljstart av nybyggda lägenheter runt Tingstorget!

Den 24 april säljstartar vi de första lägenheterna runt Tingstorget. Anmäl ditt intresse redan nu så kommer du kunna ta del av försäljningsmaterial såsom ritningar, modell och priser. Mer detaljerad information kommer ges då vi närmar oss säljstarten.

Hösten 2014 vann Titania en markanvisningstävling i Botkyrka kommun. Projektet Tingstorget i Alby innefattar förutom byggnation av 670 bostadsrättslägenheter även utveckling av torget kring befintliga t-banestationen. Det är ovanligt att en ensam exploatör får ett helt projekt av denna storlek och Titania är noga med att uppnå kommunens höga målsättningar för det nya bostadsområdet.

Inom promenadavstånd finns tillgång till både grönområden, badplatser och värdefulla kulturmiljöer, vilket skapar goda möjligheter att skapa ett attraktivt boende med goda kommunikationer till Stockholm. Gårdarna kring husen ska bland annat utnyttjas som umgänges- och vistelseytor samt platser för odling. Lekfunktionerna för barnen placeras i den bilfria gemensamma zonen för högsta möjliga säkerhet och trygghet.

Är du intresserad av lägenheterna? Anmäl ditt intresse nu!

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält