Säljstarten 160904

Första säljstarten efter sommaren har hållits!

Vi på Titania vill tacka alla som närvarade och gjorde säljstarten för hus 2, den första säljstarten efter sommaren, till en trevlig och givande tillställning.

Säljstarten som hölls i söndags (den 4 september) var den fjärde säljstarten för husen i Tingstorget och gällde hus 2, som är det femte huset att säljstartas. Det var som vanligt mycket folk närvarande och både mäklarna och Titanias personal fick svara på många frågor från de intresserade deltagarna, som vid ankomsten till säljstarten kunde bevittna byggandet av Tingstorget. Byggandet är nämligen i full gång sedan bygglovet beviljades för cirka två veckor sedan.

Anmälan, bokning och köp

Vi vill påminna Er som är intresserade av att köpa en lägenhet i hus 2 om att skicka in lägenhetsval till oss senast tisdag 6 september kl. 12.00 till saljstart@nytthem.se. Ni kan se vilka lägenheter som finns tillgängliga och hitta alla uppgifter om lägenheterna genom vår bostadsväljare för hus 2:

TILL BOSTADSVÄLJARNA

Du kan även se hur de olika typerna av lägenheter ser ut inifrån genom att ta en virtuell rundtur:

TILL DE VIRTUELLA VISNINGARNA

Om du är intresserad av de återstående husen kan du fortfarande anmäla ditt intresse genom länken nedan. Du kommer då få information om när nästa säljstart äger rum mejlad till dig i god tid.

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR!

Om Du vill bedriva verksamhet i något av de nya husen ska Du anmäla detta via info@titania.se.

Om du har specifika frågor kan du kontakta mäklare Sahar Asgari på 08-441 57 18 eller via sahar.asgari@nytthem.se eller mäklare Markus Elias på 08-409 295 63 eller via markus.elias@nytthem.se.

Intressanta länkar

Bostadsväljare

Virtuella visningar

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält