Titania tecknar tioårigt hyresavtal med Padelverket för Fastigheten Lärpojken 3 i Eriksbergs industriområde, Botkyrka kommun.

Nu står det klart att det blir Padelverket som kommer öppna upp sin verksamhet och driva padelanläggningen i Fastigheten Lärpojken 3. Totala uthyrningsarean till Padelverket är 2670 kvm och avtals längden för hyreskontraktet är tio år.

Padelverket flyttar in i Titanias nyproducerade Padelanläggning i Eriksbergs industriområde, Botkyrka kommun.


Nu står det klart att det blir Padelverket som kommer öppna upp sin verksamhet och driva padelanläggningen i den nyproducerade Fastigheten Lärpojken 3. Totala uthyrningsarean till Padelverket är 2670 kvm och avtals längden för hyreskontraktet är tio år.

Lite kort om Padelverket:
Padelverket grundandes 2016 och är idag Stockholms största aktör inom padel med tre anläggningar i Älvsjö, Spånga och Botkyrka. Vår vision är att bredda gruppen av spelare och göra denna fantastiskt roliga sport tillgänglig för alla. Vi satsar stort på barn- och ungdomsverksamhet och hoppas att vår nya, fina hall i Botkyrka ska kunna bli en naturlig samlingsplats för många ungdomar från närområdet. Med stora, fräscha konferensrum är hallen även en perfekt plats för företagsevent och vi ser fram emot ett nära samarbete med det lokala företagsnätverket i Eriksberg.

-I april slår vi upp portarna till vår nya fina hall i Botkyrka. Det kommer att finnas 7 banor av högsta klass med en takhöjd på 10 meter. Vi har jobbat hårt för att få till en hall där alla ska trivas och få en härlig padelupplevelse. Vi kommer att ha en härlig lounge där man kan sitta och ta det lugnt både innan och efter man har spelat. En shop med allt du behöver inom padel ligger i anslutning till loungen. Sen måste vi självklart anpassa oss efter restriktionerna som råder för tillfället. Vi hoppas och tror att våra gäster ska tycka om hallen precis lika mycket som vi gör.
Vi ser fram emot att träffa er alla inom kort säger Padelverkets Hallchef Stefan Petterson.

Vi är väldigt glada att få Padelverket som hyresgäst och är säkra på att denna etablering kommer stärka Eriksbergs industriområde ännu mer och bidra till fortsatt folktillströmning och tillväxt i Botkyrka kommun. Området har ett väldigt bra strategiskt läge nära E4 och endast några minuter bort från resecentrum med kollektivtrafik förbindelser säger Einar Janson VD på Titania.

I denna moderna nybyggda byggnad på tre våningar kommer det även erbjudas mindre verksamhetslokaler med markport och en takhöjd på ca 6 meter. Varje lokal kommer att ha entresol för kontor och personalytor. Verksamhetslokalerna erbjuds i olika storlekar, 110-177kvm. Total uthyrbar area för hela fastigheten: 5996 kvm