Slutsålt i Titanias Brf-projekt i Österåker

Samtliga bindande förhandsavtal för Titanias projekt Brf Skogsgungan i Valsjöskogen, Österåker omfattande 30 st radhus är tecknade efter några månader på marknaden.

Projektet byggstartades i september 2020. Samtliga hus är idag resta och invändiga arbeten pågår. Tillträden och resultatavräkning av projektet är planerat till Q4, 2021.

– Radhusen som vi har byggt är yteffektiva och lättproducerade och har sålts för, i Stockholmsregionen relativt låga, 3,2-3,7 miljoner kr, motsvarande 32 000-37 000 kr per kvadratmeter i insats och ca 15 000 kr/kvm i lån i Brf. Utformning och produktionssätt och den överkomliga prisnivån som följd av det ligger i linje med vår idé att erbjuda marknaden funktionella boendeprodukter som stora kundgrupper kan ha råd med. Valsjöskogen ligger natur- och skärgårdsnära men ändå med centrala Åkersberga inom räckhåll så det var ingen tvekan om att produkten var rätt för området men att intresset skulle vara så här stort hade vi inte räknat med säger Wojciech Wondell, projektchef på Titania.