Premiär för Titanias nya padelanläggning i Botkyrka

Den 1 april 2021 slog Padelverket upp portarna till Titanias nya anläggning i Eriksbergs industriområde i Botkyrka. Det har varit möjligt att boka tider sedan någon vecka tillbaka och efterfrågan har varit stor.

För ca 11 månader sedan tog Titania det symboliska första spadtaget för fastigheten Lärpojken 3 tillsammans med Gabriel Melki, 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Botkyrka kommun. Anläggningen är nu helt färdig och hyresgästerna är inflyttade i enlighet med tidsplan.

Einar Janson, VD Titania:
– Arbetet med Botkyrka kommun har som vanligt fungerat mycket bra med samförstånd i målbilden vilket bidragit till att vi har fått anläggningen färdig så snabbt. Det känns också speciellt roligt att öppna en motionsanläggning i den här typen av område. En fullbokad dag kommer, från öppning kl. 06.00 till stängning kl. 23.30, nästan 500 personer att röra sig in och ut i anläggningen. Det blir ett positivt lyft för det här området där det hittills mest har funnits rena industribyggnader.

Gabriel Melki, 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Botkyrka kommun:
– Jag är glad över att Botkyrka kommun tillsammans med Titania har fått till en padelanläggning i Eriksberg. Genom denna anläggning får vi till mer liv och rörelse i området och skapar därför en större känsla av trygghet, samtidigt som fler Botkyrkabor får möjlighet till motion och rörelse i sitt närområde. Jag är stolt över att samarbetet har fungerat så bra för att få till anläggningen och att det har gått så snabbt.

Information om Padelverket Botkyrka
Anläggningen har sju banor, tio meters takhöjd, shop, lounge, påkostade omklädningsrum och även lokalytor för konferens och events. Hallen ligger i Eriksbergs företagsområde.
Anläggningen erbjuder fri parkering.

Öppettider
Måndag -Fredag 06.00-23.30
Lördag 06.00-23.30
Söndag 06.00-23.30

I denna moderna nybyggda byggnad på tre våningar kommer det även erbjudas mindre verksamhetslokaler med markport och en takhöjd på ca 6 meter. Varje lokal kommer att ha entresol för kontor och personalytor. Verksamhetslokalerna erbjuds i olika storlekar, 110-177 kvm. Total uthyrbar area för hela fastigheten: 5996 kvm.

Einar Janson, VD Titania och Gabriel Melki, 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Botkyrka kommun. Padelhallen står nu klar, mindre än ett år efter att det första spadtaget togs.