Sex nya lägenheter och omfattande renovering på Kungsholmen

På Karlsviksgatan 9 och Fridhemsgatan 12, på Kungsholmen, bygger Titania om två råvindar till fem bostadsrätter och en källarlokal till ytterligare en bostadsrätt. Dessutom utför vi ett omfattande renoveringsarbete i båda fastigheterna, som ägs av Brf Gjuteriet 4.

På Karlsviksgatan 9 och Fridhemsgatan 12, i Kungsholmen, ligger två charmiga byggnader från 1920-talet, omgivna av grönska och med närhet till både Fridhemsplan och Rålambshovsparken. I dessa byggnaders vindar inreder Titania fem topputrustade bostäder på sammanlagt 425 kvadratmeter. Dessutom gör vi om en källarlokal på 25 kvadratmeter till en bostadsrätt.

Förutom ombyggnationerna av vindar och lokal till bostadsrätter genomför Titania flera större, värdehöjande, ingrepp i fastigheterna:

  • Tvättstugorna i båda fastigheterna helrenoveras. Tvättstugan i Fridhemsgatan 12 flyttas dessutom till ett nytt utrymme.
  • Förråden i vindarna och källaren rivs. Nya lägenhetsförråd monteras i källaren.
  • Hissarna höjs till vindplanet och sänkts till källaren.
  • Alla trapphus renoveras.
  • Samtliga lägenheter förses med brandklassade säkerhetsdörrar.
  • På innegården monteras ny dränering runt muren som ansluter till den nya bostaden. Dessutom anlägger vi en ny uteplats och renoverar gårdsfasaden för Fridhemsgatan 12.

Arbetet i fastigheterna inleddes i april 2016 och förväntas vara klart i februari 2017. När lägenheterna är till salu kommer det att annonseras på denna hemsida. Håll dig uppdaterad!

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projekt för våra kunder, Specialprojekt, Råvind till vindslägenheter, Lokalyta till bostadsrätter, Fastighetsutveckling

Projektstart:

April 2016

Projektslut:

Februari 2017

Storlek:

6 nya lägenheter samt omfattande renovering av två fastigheter

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Om du som bor i någon av fastigheterna har frågor gällande ombyggnationen så kan du kontakta bostadsrättsföreningens styrelse. Information om viktiga händelser aviseras dessutom kontinuerligt i trapphusen.

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält