Ombyggnation Titanias huvudkontor

För att klara av Titanias höga tillväxttakt har företagets huvudkontor utökats med ytterligare två lokaler, på totalt 75 kvadratmeter på Ernst Ahlgrens Väg 1-3 i Fredhäll. De nya lokalerna är i nedgånget skick och måste renoveras och anpassas till företagets behov.

För att se alla bilder på Titanias nyrenoverade kontor, besök Titanias Facebooksida! 

För att läsa mer om allt som renoverats och byggts om i Titanias kontor, se här! 

Utöver detta skall den nya lokaldelen integrereras med det befintliga huvudkontoret med en korridor, som kommer löpa igenom hela det nya kontoret. Hela projekteringen av den nya delen av kontoret är utförd av Titanias egen projekteringsavdelning och samtliga renoveringsarbeten kommer utföras av Titanias egen personal. 

I Titanias nya kontor kommer finnas plats för ungefär 25 medarbetare, som har tillgång till konferensrum, toaletter, kök och matplats, mötesrum med trådlöst internet samt en stor och ljus reception. Kontorets huvudentre kommer när renoveringen är färdigställd, därför att flyttas till den nyrenoverade delen av kontoret på Ernst Ahlgrens Väg 1, där våra kunder och besökare kommer välkomnas i en fräsch och modern reception. 

Bostadsrättsföreningens hemsida.

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Specialprojekt, Fastighetsutveckling

Projektstart:

April 2012

Projektslut:

Augusti 2012

Storlek:

75 kvm lokalyta

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledaren i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält