Ombyggnation av råvind till vindslägenheter i Brf Muttern 9

I mycket attraktivt läge på Södermalm har Titania förvärvat råvinden i denna fastighet från 1912 som ägs av Brf Muttern 9 på Heleneborgsgatan / Varvsgatan. Fler bilder kommer under projektets gång.

I fastigheten finns totalt 45 lägenheter, varav 40 är upplåtna som bostadsrätt och 5 som hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten år 2004, som har lägenheter i 5 plan och med ingång från två håll. Föreningen har ca 400 kvm lokalyta och vinden som Titania förvärvat beräknas kunna byggas om till lägenheter med en boarea om ca 510 kvm med loft om ca 110 kvm. Fastigheten är väl underhållen under åren, med t ex genomfört stambyte på 1990-talet, takomläggning 2011, gatufasaden omputsad år 2011-2012, genomförda renoveringar i källaren med mera. 

Mer information om projektet, bilder, ritningar etc kommer vid projektstart.

2014-02-22: Titania har påbörjat ombyggnationen av råvinden till fem exklusiva vindslägenheter på Södermalm på Heleneborgsgatan/Varvsgatan. Nedan följer beskrivningen av en av dessa vindsvåningar, men det är totalt fem vindsvåningar som nu är till salu:

Denna magnifika vindsvåning belägen på Heleneborgsgatan 3 omfattar 123 kvm, bjuder på 4 -5 rum och kök, eldstad samt två terrasser i söder med vacker vy över takåsarna. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum och terrass bjuder på härliga sociala ytor och förstärker känslan av rymd och ljusinsläpp. Stort masterbedroom med angränsande badrum. Vidare bjuder våningen på två sovrum samt loft med ytterligare ett badrum. Stora fönsterkupor, takfönster, förberett för ljudsystem, eldstad och generös terrass i söder borgar för eftertraktade attribut.

Välkommen till ett förstklassigt drömboende i centralt läge, utsikt över Stockholms takåsar med absolut närhet till butiker, restauranger, caféer, Reimersholmes sköna promenadstråk samt Mälarens glittrande vatten.

Våningarna färdigställs under sista kvartalet 2014.

För komplett information om lägenheten, årsredovisning, ritningar etc, klicka här eller på länken nedan till mäklarens hemsida! 

För mer information om de fem vindsvåningarn som är till salu, se www.skeppsholmen.se

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Råvind till vindslägenheter

Projektstart:

2013

Projektslut:

2014

Storlek:

Råvind byggs om till vindslägenheter

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende eller hyresgäst i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledare i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till fastighetsägaren enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält