Nyckel med lägenheter och villor till salu

Objekt till salu.

11 nybyggda och 4 upprustade lägenheter i Modellvillan 21, i Enskede

Sedan 2008 äger och förvaltar Titania fastigheten Modellvillan 21, i Enskede. I år har elva nya bostäder byggts, samtidigt som de fyra befintliga bostäderna har rustats upp till toppmodern standard, med bevarade originaldetaljer. Både nybygget och renoveringarna är nu klara och är ute på försäljning. 
Bostäderna har varierande storlekar mellan 29-78 kvadratmeter. De har alla högt i tak, toppmodern standard och balkonger eller uteplatser i södervända lägen. De äldre lägenheterna som rustats upp har kvar vackra originaldelar, som öppna spisar och stora valvfönster. Lägenheterna högst upp i tillbyggnaden har höga och charmiga snedtak.
Källarföråd finns till samtliga byggnader. I fastighetens källare det finns även en tvättstugan.
Intresseanmälan
Om du är intresserad av lägenheterna bör du anmäla ditt intresse snarast genom att klicka på länken nedan!
ANMÄL DITT INTRESSE FÖR LÄGENHETERNA HÄR!
Du kan även kontakta mäklare Johan Sandberg, från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling,  med frågor eller för att anmäla intresse. Du når honom på 070-162 74 26 eller via johan.sandberg@lansforsakringar.se. 

Sedan 2008 äger och förvaltar Titania fastigheten Modellvillan 21, i Enskede. I år har elva nya bostäder byggts, samtidigt som de fyra befintliga bostäderna har rustats upp till toppmodern standard, med bevarade originaldetaljer. Både nybygget och renoveringarna är nu klara och är ute på försäljning. 

Bostäderna har varierande storlekar mellan 29-78 kvadratmeter. De har alla högt i tak, toppmodern standard och balkonger eller uteplatser i södervända lägen. De äldre lägenheterna som rustats upp har kvar vackra originaldelar, som öppna spisar och stora valvfönster. Lägenheterna högst upp i tillbyggnaden har höga och charmiga snedtak.

Källarföråd finns till samtliga byggnader. I fastighetens källare det finns även en tvättstugan.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av lägenheterna bör du anmäla ditt intresse snarast genom att klicka på länken nedan!

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR LÄGENHETERNA HÄR!

Du kan även kontakta mäklare Johan Sandberg, från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling,  med frågor eller för att anmäla intresse. Du når honom på 070-162 74 26 eller via johan.sandberg@lansforsakringar.se

Intressanta länkar

Anmäl ditt intresse för lägenhetera i Modellvillan 21!

Läs mer om Modellvillan 21 på projektets hemsida modellvillan.se.

Läs mer om projektet Modellvillan 21 på denna hemsida.

670 Nybyggda, arkitektritade, bostadsrättslägenheter runt Tingstorger i Alby, i Botkyrkas kommun

​Projektet Tingstorget i Alby innefattar förutom byggnation av 670 bostadsrättslägenheter även utveckling av torget kring befintliga t-banestationen. Lägenheterna kommer byggas i arkitetektrutade punkhus och lamellhus uppe på Albyberget, med svårslagen utsikt.

Lägenheterna kommer ha ljusa och öppna planlösningar samt en hög generell standard med komfortbringande detaljer och väl utvalda material. Alla lägenheter får balkong och lägenheterna på entréplan får uteplats. Alla lägenheter är dessutom utrustade med säkerhetsdörr. Alla kök kommer ha induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn och alla badrum kommer ha golvvärme, spotlights och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt vägghängd WC.

Om Du är intresserad av lägenheterna så ska du anmäla Ditt intresse genom att klicka på länken nedan och följa instruktionerna. Efter att du anmält Ditt intresse så får Du information från mäklaren om hur Du går vidare med bokningar och köp av lägenheter. 

Anmäl ditt intresse för lägenhetera i Tingstorget!

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Kommande objekt till salu

För att se vilka lägenhetsombyggnadsprojekt vi utför för tillfället och som kommer bli till salu inom kort, se fliken Våra projekt. Kryssa i rutan "Pågående" längst upp på sidan och sedan relevanta rutor under rubriken "Projekt i egen regi" nere i tabellen till höger, så kommer automatiskt en lista upp på projekt där Titania bygger lägenheter.  

Ytterligare information om nyproduktion

Läs gärna igenom texten på sidan Viktigt att veta vid köp av nyproducerat boende. Den innehåller viktig information och tips. 

Slutsålda projekt

Nedan listat de projekt som redan sålt slut.

 

Nyproduktion Skogskvarteren, Ullna Strand, Täby kommun (2015-07-07) ALLT SLUTSÅLT! 

Titania vann hösten 2012 Täby kommuns anbudstävling för nyproduktion i Skogskvarteren, ett helt nytt, skogsnära, bostadsområde i Arninge-Ullna, bredvid Arninge Handelsplats. Titania köpte ca 26 000 kvadratmeter mark av kommunen och uppförde 109 bostäder. Intresset för området var massivt, inte minst på grund av den intressanta arkitekturen och de klimatsmarta lösningarna, som till exempel placeringen av integrerade växthus på radhusens tak. Samtliga bostäder sålde slut långt innan beräknat och är nu bebodda.

Se överflygningsfilm över Skogskvarteren på  Titanias Youtubekanal.

Fyra lägenheter med bästa läge på Gärdet (2014-06-10) ALLT SÅLT! 

På Strindbergsgatan 53 i utmärkt läge på Gärdet på Östermalm har Titania köpt en butikslokal som under mars till augusti 2014 byggs om till fyra toppmoderna och exklusiva lägenheter som nu är till salu.

Totalt är det fyra lägenheter som är till salu: 

3:a på 72 kvm

2:a på 66 kvm

2:a på 43 kvm

2:a på 42 kvm

Läs mer och se bilder på mäklarens hemsida genom att klicka här!  

Läs mer om lägenheterna på Titanias hemsida här! 

 

Lägenheter med sjöutsikt nu till salu i Gröndal! (2014-04-30) ALLT SÅLT!

Titania har köpt 1100 kvadratmeter lokalyta i en av bostadsrättsföreningen Stapelbädden 7:s fastigheter på Gröndalsvägen 186-212 / Ekenbergsvägen 21-23 i Gröndal. Lokalen håller nu på att byggas om till 14 bostadslägenheter som nu är till salu via Notar! Nedan följer början på beskrivningen av en av lägenheterna: 

"Nyproducerad trea av högsta klass med modern öppen planlösning och stor uteplats med sjöutsikt. Nära natur, skola, service o kommunikation. Välkommen till denna nyproducerade och smakfulla trea belägen ett stenkast från Mälarens inlopp!

Bostaden präglas av eleganta materialval med möjlighet till flertalet tillval i kombination med ett utmärkt ljusinsläpp med insynsfria fönsterpartier varifrån man har en härlig fantastiskt utsikt mot bl.a. Mälaren och Stora Essingen. Ytdisponeringen är mycket effektiv med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter samt en stor uteplats om 39 kvm med härligt sjöläge. Interiören utgörs av smakfullt kök från HTH och badrum med komplett maskinpark, genomgående parkettgolv och vitmålade väggar."

Ovanstående är början på beskrivningen av en av lägenheterna som är till salu. Informationen är hämtad helt från mäklarens hemsida och övriga lägenheter som är till salu finns beskrivna på mäklarens hemsida, klicka här! På mäklarens hemsida finns även ritningar, bilder, föreningens stadagar, årsredovisning och mycket mer information! 

Lägenheten säljs på ritning och vid intresseanmälningar samt frågor kan ni kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nicklas Talvitie på 0708-997993 alt nicklas.talvitie@notar.se

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

 

Fem magnifika vindsvåningar med terass på Heleneborgsgatan / Varvsgatan  ALLT SÅLT!

Titania bygger just nu om en råvind till fem exklusiva vindslägenheter på Södermalm på Heleneborgsgatan/Varvsgatan. Nedan följer beskrivningen av en av dessa vindsvåningar, men det är totalt fem vindsvåningar som nu är till salu:

Denna magnifika vindsvåning belägen på Heleneborgsgatan 3 omfattar 123 kvm, bjuder på 4 -5 rum och kök, eldstad samt två terrasser i söder med vacker vy över takåsarna. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum och terrass bjuder på härliga sociala ytor och förstärker känslan av rymd och ljusinsläpp. Stort masterbedroom med angränsande badrum. Vidare bjuder våningen på två sovrum samt loft med ytterligare ett badrum. Stora fönsterkupor, takfönster, förberett för ljudsystem, eldstad och generös terrass i söder borgar för eftertraktade attribut.

Välkommen till ett förstklassigt drömboende i centralt läge, utsikt över Stockholms takåsar med absolut närhet till butiker, restauranger, caféer, Reimersholmes sköna promenadstråk samt Mälarens glittrande vatten.

Våningen färdigställs under sista kvartalet 2014.

För komplett information om lägenheten, årsredovisning, ritningar etc, klicka här eller på länken nedan till mäklarens hemsida! 

För mer information om de fem vindsvåningarn som är till salu, se www.skeppsholmen.se

 

Exklusiv vindslägenhet på 152 kvm till salu på Högalidsgatan 38 på Södermalm -SÅLD.

Nybyggd och charmig takvåning med stora fönsterkupor. Två altaner om 6 & 4 kvm i bästa västläge. Total golvyta ca 152 kvm. Optimal planlösning. Sällskapsrum i öppen planlösning med stort kök. Matplats vid altan. Fyra sovrum och två badrum. Bevarade takbjälkar och kamin.

För mer information och bilder på denna exklusiva vindslägenhet, se mäklaren Siv Krafts hemsida! 

Läs mer om Titanias ombyggnation av råvinden till vindslägenheter här! 

 

Fyra vindsetagevåningar till salu på Ankdammsgatan i centralt läge i Solna! (2013-06-24)

2013-07-20: Alla lägenheter sålda! 

Samtliga fyra lägenheter består av fyra rum och kök med en yta på mellan 96-98 kvadratmeter på 13:e våningen i denna fastighet som för tillfället genomgår stambyte och ligger precis vid Solnahallen, ett stenkast från Solna centrum. Varje lägenhet har balkong och takterass, är byggda med exklusiva material och verkligen något utöver det vanliga! Läs mer på Fastighetsbyråns hemsida! 

 

Fyra fantastiska lägenheter på Hantverkargatan 22! 

2013-06-24: Samtliga lägenheter sålda! 

Efter en lång process med att ombilda denna av Titania topprenoverade hyresfastighet till bostadsrättsförening kan nu slutligen Brf Vindruvan 10 erbjuda intresserade möjligheten att själva äga någon av fastighetens fyra fantastiska lägenheter som nu upplåts av föreningen.

Titania har utfört omfattande renoveringar i huset vilket resulterat i att Brf Vindruvan 10 nu har övertagit en fastighet som är helt nyrenoverad med absolut högsta kvalitet på utfört arbete samt i valet av material och ytskikt. Fastigheten ligger på Hantverkargatan 22, i mycket centralt läge precis vid Kungsholmstorg och är en för Stockholm unik fastighet, då det är en av endast fem byggnader på hela Kungsholmen som är byggnadsminnesmärkt!

Här finns mer information om de fyra lägenheterna i Brf Vindruvan 10!  

Bilder och mer info på mäklarens hemsida, http://www.fredegard.se/objekt/OBJ27440_1220296351

 

Tre vindslägenheter Hagagatan / Frejgatan 

2013-05-20: Samtliga lägenheter sålda. 

Vindslägenhet 1 – Frejgatan 57. Tre rum och kök om 104 kvm.

Pris: 7 400 000 kr

Vindslägenhet 2 - Hagagatan 22. Fyra rum och kök om 157 kvm.

Pris: 9 900 000 kr

Läckra vindslägenheter under produktion i Vasastan - Hagagatan22/Frejgatan 57. I Brf Nejlikans fina fastighet anno 1924 skapas nu tre exklusiva vindslägenheter. Med attraktivt läge i Vasastan mittemellan Vanadis- och Observatorielunden med hela utbudet av bra restauranger, affärer och shopping i kvarteren. Byggföretaget Titania har förvärvat råvinden och färdigställer under hösten 2012 de tre lägenheterna med stor omsorg och kvalitet i utförandet.

Bilder och mer information på mäklarens hemsida http://esny.se/nybyggen/KV.%20NEJLIKAN%20

Relaterad information

Frågor och svar

 • Varför bygger inte Titania ägarlägenheter?

  Svar: Trots att den juridiska möjligheten att skapa ägarlägenheter nu finns, har det inte alls resulterat i att det verkligen har producerats speciellt många ägarlägenheter överhuvudtaget i Sverige. Orsakerna är flera:

  1. Bankerna känner osäkerhet inför denna nya upplåtelseform. Kanske främst eftersom upplåtelseformen är så oprövad i Sverige, men också p g a det faktum att det knappt finns några ägarlägenheter. Få ägarlägenheter resulterar i sin tur att det inte finns någon direkt marknad som kan ge riktningsgivande priser. Utan riktningsgivande priser är det svårt för bankerna att veta hur stor del av köpesumman för en lägenhetsköpare de vågar finansiera. När inte bankerna är bekväma med att låna ut till slutkunden (lägenhetsköparen) så resulterar det i att byggföretagen inte producerar sådana lägenheter utan håller sig till de beprövade bostadsrätterna som alla vet att slutkunden kan låna till.

  2. Hyreslagstiftningen i Sverige, d v s principen om bruksvärde (istället för marknadsvärde) har som konsekvens att en lägenhet i en populärare stadsdel skall ha i princip samma hyra som en lika stor lägenhet med jämförbar standard i en mindre populär stadsdel. Detta gör att man inte kan hyra ut en lägenhet till marknadspris, inte ens som andrahandsuthyrning privatpersoner emellan. Man kan i och för sig kringgå detta genom att hyra ut till företag, men hanteringen är inte lika smidig som det borde vara (d v s att man kan hyra ut till vem man vill och man kan ta betalt så mycket som hyresgästen är villig att betala). Om man kunde på ett enkelt sätt ha ägarlägenheten dels för eget boende och dels hyra ut för att täcka kapitalkostnaden och tjäna lite pengar så skulle också intresset vara större från lägenhetsköparna (vilket skulle resultera i att det verkligen byggdes fler ägarlägenheter).

  Svaret på frågan är dock att Titania är intresserat av att producera ägarlägenheter i och med företagets satsning på nyproduktion i egen regi, som påbörjades våren 2012. Vi söker i dagsläget mark för nyproduktion av t ex ägarlägenheter, villor, radhus, bostadsrätter eller andra typer av fastigheter. 

  Har Du ett mark eller objekt som Du tror skulle vara intressant för Titania att förvärva? Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av marken/ ytorna / fastigheten Ni vill sälja, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania.  

  Här finns mer information om ägarlägenheter.  

 • Är Titania intresserat av att förvärva ytor, mark och fastigheter utanför Stockholms län?

  Svar: Titania har sitt huvudsakliga verksamhetsområde i Stockholms län, vilket gör att i dagsläget är vi främst intresserade av att förvärva mark för nyproduktion av fastigheter, ytor för ombyggnation till bostäder samt fastigheter för långsiktig förvaltning inom Stockholms län, men vi är alltid öppna för förslag och erbjudanden om intressanta projekt även utanför vårt närområde.

  Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av marken/ ytorna / fastigheten Ni vill sälja, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania. 

 • Vilka möjligheter har Titania att finansiera köp av ytor, mark och fastigheter?

  Svar: Titania har väl etablerade och mycket goda kontakter med marknadsledande banker och långivare och tack vare vår goda ekonomi och höga kreditvärdighet, har vi möjlighet att få fördelaktiga lån med bra villkor från väletablerade och stabila långivare. Detta gör att vi har goda möjligheter att finansiera förvärv av mark för nyproduktion av fastigheter, ytor för ombyggnation till bostäder samt fastigheter för långsiktig förvaltning

  Titanias kreditvärdighet är näst högsta möjliga, AA och är fastställt av kreditupplysningsföretaget Soliditet, som är en av de absolut största och äldsta aktörerna på den svenska kreditupplysningsmarknaden. Du kan se Titanias kreditupplysning och senaste årsredovisningar under rubriken Dokumentation, intyg & auktorisation.

  Har Du ett objekt som Du tror skulle vara intressant för Titania att förvärva? Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av marken/ ytorna / fastigheten Ni vill sälja, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania.  

 • Är Titania intresserat av att förvärva tomtmark för nybyggnationer?

  Svar: Nyproduktion av fastigheter är Titanias viktigaste verksamhetsområde och köp av mark är högintressant för företaget.

  Om Ni har mark att sälja så ber vi Er skicka ett mejl till info@titania.se så hör vi av oss så inom kort. Tänk på att bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av marken/ytorna/fastigheten Ni vill sälja, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter.

 • Kan jag köpa lägenheter som Titania producerat direkt?

  Svar: En del av Titanias verksamhet innebär att köpa upp lokaler och råvindar och bygga om dessa till bostadslägenheter. Vi säljer mestadels våra egenproducerade lägenheter genom mäklare, men Du är välkommen att mejla oss Dina uppgifter om Du är intresserad av en viss lägenhet eller en viss typ av lägenheter som Titania producerar för tillfället.

  Läs mer om våra egna ombyggnadsprojekt under fliken Våra projekt. Välj det alternativ under "Projekt i egen regi" som Du är intresserad av. Klicka även i rutan för "Pågående projekt", längst upp i högerkolumnen.  

  För att se vilka objekt som vi har till salu för tillfället, se rubriken Titanias objekt till salu.

 • Hur stora ytor är Titania intresserade av att förvärva?

  Svar: Titania köper gärna upp outnyttjade lokaler samt råvindar och bygger om dessa till bostäder. Titania har möjlighet och intresse att förvärva allt från råvindar och lokaler på några hundra kvadratmeter till hela fastigheter på flera tusen kvadratmeter. Vi köper allra helst upp fastigheter och objekt med stort renoveringsbehov. Allt beror på vilka förutsättningar och möjligheter som finns i varje enskilt fall, vilket kräver noggrann analys för att kunna utvärdera.    

  Har Du ett objekt som Du tror skulle vara intressant för Titania att förvärva? Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av marken/ ytorna / fastigheten Ni vill sälja, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania.  

 • Vem ska man kontakta på Titania för att diskutera försäljning av ytor och fastigheter till Titania?

  Svar: Titania är alltid intresserat av olika byggrelaterade ideér, projekt och samarbeten. Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. 

  Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av ytorna / fastigheten / tomtmarken Ni vill sälja eller utveckla, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania. 

 • Är Titania intresserat av samarbetspartners ?

  Svar: Det kan absolut vara intressant för Titania att samarbeta med andra företag för att genomföra t ex fastighetsutvecklingsprojekt. Titania är alltid intresserat av olika typer av samarbeten och idéer som kan vara lönsamma för bägge parter. Under fliken "Vår verksamhet" kan Ni läsa mer om vilka typer av projekt som Titania genomför i dagsläget. 

  Har Ni en idé som Du skulle vilja diskutera med Titania? Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av Er idé, ytorna / fastigheten Ni vill utveckla, beskrivning på vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania.  

 • Hur stora är Titania?

  Svar: De företag inom Titaniakoncernen som utför entreprenaderna har idag totalt ca 145 anställda inom olika yrkesområden. Titania fakturerade totalt drygt 270 miljoner kr under år 2014.

  För att se våra årsredovisningar, kreditupplysning på Titania samt våra behörigheter, auktorisationer etc, ser rubriken "Dokumentation, intyg & auktorisationer" 

 • Varför skall man bara anlita företag med god kreditvärdighet?

  Svar: Du som beställare får med detta den bästa garantin för att Du har att göra med ett företag som tänker och agerar långsiktigt och seriöst. Långsiktighet är viktigt när man gör affärer och behövs speciellt mycket när det handlar om stambyten, renoveringar och byggnationer som skall hålla i många år framöver. Att handla upp ett stambyte för flera miljoner kronor ställer krav på att Du som beställare har en kontraktspart som har mycket god finansiell styrka och som inte går i konkurs vid första lågkonjunktur eller när några projekt gått lite dåligt.

  Titanias kreditvärdighet är näst högsta möjliga, AA och är fastställt av kreditupplysningsföretaget Soliditet, som är en av de absolut största och äldsta aktörerna på den svenska kreditupplysningsmarknaden. Du kan se Titanias kreditupplysning under rubriken Dokumentation, intyg & auktorisation. .

  Soliditet har sex stycken grader på sina kreditbetyg: 

  AAA – Högsta kreditvärdighet (Titania har AAA-betyg)

  Endast aktiebolag kan nå AAA (Trippel-A). Bolaget ska dessutom omsätta mer än 2 miljoner, ha varit verksamt i minst 10 år och dessutom ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

  AA – God kreditvärdighet

  AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs en omsättning över 1 miljon och nyckeltal som ligger över branschens genomsnitt.

  A – Kreditvärdig

  För att uppnå A (Enkel-A) krävs nyckeltal som ligger på eller nära branschens genomsnitt.

  AN – Nystartat bolag

  Ges ut till nystartade företag där ingen negativ information finns.

  B – Kredit mot säkerhet

  Ges ut till företag med nyckeltal som ligger under branschens genomsnitt och till företag där negativ information finns.

  C - Kredit avrådes

  Ges till företag som har stora betalningsproblem, förbrukat aktiekapital, konkursengagemang samt till företag med nyckeltal som långt understiger branschgenomsnittet. Företag som har allvarliga revisorsanmärkningar får också rating C.

  (-) – Ej fastställd rating

  Rating fastställs inte på företag där viktig information saknas, är inaktuell eller på företag som inte är aktiva.

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält