Modell av Tingstorget

Har ni mark som ni vill sälja?

Titania söker aktivt efter mark för nyproduktion genom att skicka ut intresseanmälan om markanvisningar till Stockholms läns samtliga kommuner. Vi är även intresserade av att köpa mark av t ex privatpersoner, företag etc.

Äger ni mark i Stockholmsområdet som lämpar sig för nyproduktion av fastigheter och som ni önskar sälja? Vänligen kontakta oss, så kommer en representant för Titania att höra av sig till er för en fortsatt diskussion.

I mailet till Titania, beskriv så detaljerat som möjligt ert affärsförslag, bifoga så mycket fakta, bilder och uppgifter om marken som är till salu som möjligt samt övrig relevant information om vilka förutsättningar som råder för affären. På detta sätt kan Titanias representant snabbt sätta sig in i just er situation och kontakta er så fort som möjligt.

För att se vilka projekt vi utför för tillfället eller har slutfört i egen regi, se fliken Projekt. Kryssa i relevanta rutor under rubriken "Projekt i egen regi" nere i tabellen till höger, så kommer automatiskt en lista upp på relevanta projekt.  

Gå direkt till Titanias senaste referensprojekt för nyproduktion: Tingstorget.

Här finns mer information om Titanias verksamhetsområden. 

Relaterad information

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält