Meny

 
En vit skyddshjälm från Titania på en säck cement.

Titania fortsätter att expandera år 2012!

År 2011 var ytterligare ett framgångsrikt år för Titania, med ökad omsättning, ett flertal nyanställda medarbetare och många nya spännande projekt och kunder. Inom kort kommer årsredovisningen för Titania koncernen avseende år 2011 att läggas upp på hemsidan.

Titanias höga målsättningar för 2012.

Titania har som mål för verksamhetsåret 2012 att omsätta 300 miljoner kronor, ett mål som sätts uitfrån företagets fortsatt starka tillväxt som ligger i linje med företagets utveckling de senaste åren. För att läsa årsredovisningarna för 2010 och bakåt samt ytterligare dokumentation om Titania.

Titania har kommit så här långt genom att utföra entreprenader med hög kvalitet som slutförs inom avtalad projekttid, vilket skapat nöjda kunder och beställare. Titania kommer gärna i kontakt med fler byggkonsulter, projektledare och beställare för att få möjlighet att berätta om Titania, våra verksamhetsområden, våra kompetensområden och vad vi kan göra för Er och Era kunder och fastigheter. 

Tillväxten skapar fler arbetstillfällen och behov av fler underentreprenörer.

För att klara av den kraftiga tillväxten söker Titania nu fler kvalificerade platschefer, med stark egen drivkraft och vilja att utvecklas och visa vad man kan. Läs mer om vad Titanias egen personal tycker om att arbeta på företaget. Läs platsannonsen om jobben som platschef och sök jobbet här. 

Titania söker även polsktalande elektriker med svensk AB-behörighet. För mer information om tjänsten klicka här och för att skicka ansökan, klicka här. 

Titania söker även fler etablerade och seriösa underentreprenörer inom utvändiga arbeten såsom putsning, fasadrenoveringar, takomläggningar, markarbeten med mera. Ytterligare information om vilka krav och önskemål Titania ställer på nya underentreprenörer.

Relaterad information

Frågor och svar

 • Hur stora är Titania?

  Svar: De företag inom Titaniakoncernen som utför entreprenaderna har idag totalt ca 145 anställda inom olika yrkesområden. Titania fakturerade totalt drygt 270 miljoner kr under år 2014.

  För att se våra årsredovisningar, kreditupplysning på Titania samt våra behörigheter, auktorisationer etc, ser rubriken "Dokumentation, intyg & auktorisationer" 

 • Vilka typer av arbeten kan Titania utföra?

  Svar: Titania är en komplett byggentreprenör med verksamheten förlagd i Stockholms och Uppsala län och med specialisering på nyproduktion, ombyggnationtotalrenoveringar, stambyten.

  Våra kunder är vanligtvis bostadsrättsföreningar och allmännyttiga och privata fastighetsbolag.

  Utöver detta äger och förvaltar hela fastigheter med hyresgäster och lokalhyresgäster. 

 • Varför skall vi anlita just Titania för att göra stambyte och badrumsrenoveringar?

  Svar: För att Titania har en väl beprövad och fungerande metod för att genomföra traditionella och prefabricerade stambyten och badrumsrenoveringar som är anpassad efter att de boende fortfarande skall kunna bo kvar i sina lägenheter under stambytet, om man så önskar.

  Titanias arbetssätt tar även hänsyn till att de boende kan vilja göra egna tillval och frånval vad gäller material och utförande i just deras badrum i samband med stambytet. För oss på Titania är det en självklarhet att underlätta så att de boende skall kunna få just det badrum dom själv önskar. 

  Ni kan också känna Er trygga med att vi som företag har alla behörigheter och auktorisationer som krävs för alla de typer av byggarbeten som vi utför, att vi har välutbildade och kompetenta medarbetare.

  Titanias ekonomi är mycket god och vi har näst högsta kreditvärdighet, AA, från kreditupplysningsföretaget Soliditet. Under rubriken "Dokumentation, intyg & auktorisationer" kan Ni se kreditupplysning på Titania, våra årsredovisningar samt alla våra intyg, behörigheter, certifikat med mera. 

  vår projektsida kan Ni själva se vilka projekt vi utfört och för vilka kunder. Våra kunder utgörs av bostadsrättsföreningar och stora allmännyttiga och privata fastighetsbolag, som visar förtroende för Titania gång på gång, genom att återkomma som kunder hos Titania med nya projekt.

  Allt detta är en säkerhet för Er som kund när Ni anlitar Titania för att utföra stambyte, badrumsrenovering eller något annat byggprojekt i Er fastighet. Det finns dock mycket mer som är speciellt och bra med Titania, men våra egna omdömen om oss själva är mindre viktiga än vad våra kunder tycker. På www.reco.se och www.eniro.se finns våra kunders omdömen om oss och de arbeten vi utfört. Gå in där och läs vad våra egna kunder tycker om Titania. 

  Titania har tagit fram två priskalkylatorer för att Du som kund på ett enkelt sätt skall kunna få fram ett ungefärligt pris på vad Ditt projekt skulle kosta att genomföra. Välj nedan den kalkylator som intresserar Dig och klicka på länken.

  Stambyteskalkylator  - Beräkna pris på Ert stambyte

  Reliningskalkylator - Beräkna pris på relining

  Om Ni vill komma i kontakt med Titania, se rubriken "Kontakta oss" 

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält