Den 18 maj 2014 drar Svensk Fastighetsförmedling igång försäljningen av Titanias moderna och arkitektritade bostäder i Arninge-Ullna i Täby kommun i naturskönt område.

Försäljningen av Arninge-Ullna startade 18 maj 2014!

Den 18 maj startade försäljningen av de 109 moderna och arkitektritade bostäder som Titania med start hösten 2014 skall uppföra i det natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun!

Bostäder: Townhouse, Parkhusen & Skogsvåningarna 
Rum: 2-7 rok 
Storlek: 55-160 m² 
Pris: från 1 495 000 kr 
Upplåtelseform: Bostadsrätter 
Inflyttning: 2015/2016 
Försäljningsstart: 18 maj 2014 

Klicka här för att komma till mäklarens hemsida med mer information om försäljningen av bostäderna i Arninge-Ullna! 

Se prislistan här! 

Tryck här för att läsa Titanias VD Einar Jansons kommentererar av de nya reglerna kring progressiva avskrivningar för bostadsrättsföreningar (2014-06-04)

På Titanias Youtubekanal finns nu en överflygningsfilm över Skogskvarteren, klicka här! 

Se nedan informationen från mäklaren Svensk Fastighetsförmedling i Täby om hur försäljningsprocessen av bostäderna går till.

Bokningsförfarandet kommer att gå till enligt följande:

BOKNINGSAVTAL

När du bestämt dig för en viss bostad tecknar du ett bokningsavtal och betalar en bokningsavgift på 20 000 kr (insättes på anvisat konto inom 10 dagar). Efter det är bostaden bokad för dig. Bokningsavgiften återbetalas när du senare tecknar förhandsavtal. Om du väljer att inte gå vidare och teckna förhands/upplåtelseavtal återbetalas bokningsavgiften med avdrag för en administrationsavgift om 7 000 kr. Titania kan då sälja bostaden till en annan köpare. Bokningsavtalet används så länge som arbetet med kostnadskalkylen pågår. Därefter tecknas ett förhandsavtal.

FÖRHANDSAVTAL

En tid efter bokningsavtal tecknats skriver vi ett förhandsavtal. Förhandsavtal tecknas när föreningen har upprättat en kostnadskalkyl och fått tillstånd att ta emot förskott. I samband med att du tecknar förhandsavtal betalar du in ett förskott om 50 000 kr till bostadsrättsföreningen, med avdrag för de

20 000 kr som du tidigare betalat i bokningsavgift. I samband med att förhandsavtal tecknas görs en kreditprövning på dig. Den skickas med din ansökan om medlemskap i bostadsrättsföreningen.

UPPLÅTELSEAVTAL

Upplåtelseavtal tecknas så snart bostadsrättsföreningens ekonomiska plan registrerats hos Bolagsverket och föreningen fått tillstånd att upplåta bostadsrätt. Detta sker normalt cirka 3–6 månader innan du ska flytta in. Då ska du betala handpenning 10% av den totala insatsen med avdrag för de 50 000 kr som du redan betalat.

För mer information, kontakta mäklarna enligt nedan: 

Kristoffer Lidbrandt, telefon: 08-638 23 90, mobil: 070-441 87 33, kristoffer.lidbrandt@svenskfast.se

Joakim Öberg, mobil: 0708-26 25 47, joakim.oberg@svenskfast.se

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält