Ett barn dricker vatten ur en vattendunk.

Bidra med vatten till Afrikas horn!

För tillfället rådet det torka på Afrikas Horn, vilket omfattar bland annat Kenya och Etiopien. Titania vill ge ett bidrag till Läkarmissionen i deras arbete att förse befolkningen med rent dricksvatten och vi uppmanar våra kunder och leverantörer att göra samma sak.

Titania skänker 5000 kr till Läkarmissionen samt ytterligare 300 kr för varje ny inlänk till Titanias hemsida från våra kunders hemsidor. Pengarna går till Läkarmissionens viktiga arbete på Afrikas horn.

I Kenya används pengarna till att förse lokalbefolkningen med rent dricksvatten och mat samt vatten och foder till djuren, eftersom både människor och djur drabbas av torkans konsekvenser.

I Etiopien får behövande mat och vatten och barn under fem år, gravida och ammande kvinnor får dessutom extra näringstillskott. 

För 150 kronor kan Läkarmissionen se till att 200 liter vatten kommer fram till de behövande. På Läkarmissionens hemsida kan man läsa mer om deras vattenprojekt på Afrikas horn och stödja deras arbete. Gör det du också! 

Relaterad information

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält