Information till Titanias underentreprenörer och leverantörer

Information till Titanias underentreprenörer och leverantörer

 

Titania söker alltid efter nya underentreprenörer, samarbetspartners och leverantörer när det gäller att köpa in material och tjänster. Se mer information nedan, utifrån vilken typ av leverantör eller entreprenör ni representerar. 

För er som redan är leverantör eller underentreprenör till Titania gäller att det är platschefen på det projekt dit ni levererar som är er kontaktperson. Om ni inte vet vem platschefen är på respektive projekt, skicka ett mail till info@titania.se för att få platschefens kontaktuppgifter. 

Om ni redan levererar till Titania, men har mer övergripande frågor eller icke projektspecifika frågor, skall ni fylla rätt kontaktformulär nedan så kommer er fråga att besvaras av rätt person på Titania så fort som möjligt.

Projektspecifika frågor från nya potentiella underentreprenörer, leverantörer osv

Ni som vill bli leverantör eller underentreprenör till Titania och vet vilket projekt ni är intresserade av att leverera till, men inte vet vem platschefen är på respektive projekt, skicka ett mail till info@titania.se för att få platschefens kontaktuppgifter. 

Allmänna frågor från nya potentiella underentreprenörer, leverantörer osv

För er som är inte har levererat till Titania innan och söker svar på övergripande frågor eller vill leverera till hela företaget, är det bra att veta att Titania arbetar med utgångspunkt från i första hand skriftligt material när vi bedömer nya kontakter och det är först efter att vi granskat detta som en eventuell diskussion på telefon eller ett möte är aktuellt.

Vill ni läsa mer utförlig praktisk information om hur Titania arbetar med leverantörer och underentreprenörer klicka på denna länk:

Praktiska instruktion och villkor för leverantörer och underentreprenörer.

Intressanta underentreprenörer och leverantörer i dagsläget

Just nu söker vi bland annat underentreprenörer och leverantörer inom följande områden, men alla entreprenadområden är intressanta för vår del: 

Underentreprenörer

Ventilation

Fasadrenoveringar

Markarbeten

Takrenoveringar

Elinstallationer

Installationer av Aptus system

Installation av styr och reglersystem

Hissrenoveringar

Plåtarbeten

Montering av byggställningar

Balkongrenoveringar

Leverantörer

Uthyrning av byggställningar

Uthyrning och försäljning av kontorsbodar, containers etc. 

Prefab nyproduktion i både trä och betong

Använd rätt kontaktformulär

För er som vill leverera material, produkter, tjänster eller vill bli underentreprenör åt Titania är det viktigt att ni når rätt person hos oss. Använd därför rätt nedanstående länk som leder till kontaktformulär som når rätt person beroende på vad det är ert företag erbjuder Titania.

Vi ber er respektera att vi inte vill bli kontaktade per telefon initialt, utan maila all information så återkommer vi till er.

 • Är ni materialleverantör?

  Klicka här om ert företag vill komma i kontakt med oss för att leverera material eller produkter som kommer att installeras på våra projekt (t ex badkarsblandare, dörrar, kök, diskmaskiner, kakel, betong, elkablar, rör m. m.).

  Kontaktformulär för leverantörer.

 • Är ni entreprenör?

  Klicka här för att kontakta Titania om ert företag vill arbeta som underentreprenör åt Titania inom t ex el, tak, mark, fasad, hiss, anläggning, styr och regler etc eller om ni vill utföra projektnära tjänster

  Kontaktformulär för underentreprenörer

 • Är ni inventarieleverantör?

  Klicka här om ert företag vill komma i kontakt med oss för att sälja arbetskläder, verktyg, maskiner, bilar eller andra inventarier (som tex borrmaskiner, materialcontainers, skyddsutrustning, släpvagnar m.m.).

  Kontakformulär för leverantörer av inventarier

 • Är ni konsult?

  Klicka här om ert företag vill komma i kontakt med oss för att utföra byggrelaterade konsulttjänster (t ex arkitektur- och projekteringstjänster, etc).

  Kontaktformulär för konsulttjänster

 • Är ni leverantör av tjänster eller varor som inte passar in i de andra rubrikerna?

  Klicka här om ert företag vill komma i kontakt med oss för att sälja övriga tjänster (t ex marknadsföring, telefoni, IT-tjänster m.m.).

  Kontaktformulär för övriga leverantörer.

Relaterad information

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält