Ledigt jobb: anläggare till Tingstorget

Är du intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla verksamheten i ett snabbt expanderande byggföretag? Just nu bygger vi på Titania Tingstorget – ett helt nytt bostadsområde på Albyberget strax söder om Stockholm. Projektet består av 14 hus och cirka 700 bostadsrätter. Vi söker nu mångsidiga och erfarna anläggningsarbetare. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Som anläggningsarbetare hos oss på Titania blir du en del av ett mångkulturellt team på drygt 150 personer av olika yrkeskategorier. Det blir du som tillsammans med dina anläggarkollegor kommer vara med och lägga grunden för vår dagliga produktion.

Projektet Tingstorget ligger precis vid t-banestationen i Alby, Botkyrka kommun.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Titania är ett snabbväxande företag med goda möjligheter för dig att utvecklas i dina yrkeskunskaper.

Vi delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och omväxlande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens.

Om du inte bor i Storstockholm kan vi även erbjuda övernattningsmöjligheter.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du är en självgående och erfaren anläggningsarbetare som är van att följa uppsatta mål och tidsplaner. Du kan det mesta inom yrket, såsom:

  • Läsa ritningar
  • Utföra rörläggning i A klass för dagvatten, spillvatten och dränering
  • Svetsa tappvattenledningar
  • Lägga plattor, sätta kantsten och murar
  • Anlägga trappor av blocksteg

Kunskaper i polska och/eller engelska är meriterande, då de flesta av våra medarbetare talar polska och teamet är multinationellt.

Ansökan

Låter detta som ett jobb för dig? Ansök via mejladressen nedan senast den 30 september. Du kan ansöka på polska. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta personalansvarige Jozef Lewandowski på mejl jozef@titania.se

Relaterad information

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält