Stambyte för Brf Hugin 20

Projektet i denna sekelskiftesfastighet omfattade stambyte med badrumsrenoveringar. En utmaning var att tillse att de kommersiella lokalerna i bottenplanet kunde drivas vidare utan störningar.

Brf Hugin 20 denna fastighet på Norrtullsgatan 55. Fastigheten är uppförd i tidstypisk stil från förra sekelskiftet vilket innebär oregelbundna rum, högt i tak, tjocka träbjälklag (det som är mellan våningsplanen), många stammar som dragits på oförutsägbara sätt.

När man utför större ombyggnader i denna typ av fastighet är projekteringen extra viktigt. Projektering innebär att man i så stor utsträckning som möjligt ritar upp och specificerar hur arbetet kommer att utföras i förväg. I ett badrum med 8 st hörn krävs det att man tänkt ut rördagningen i förväg, annars kan man få problem.

En bra projektering ger också de boende en chans att se hur deras utrymmen kommer att se ut efter det att renoveringen är klar samt en möjlighet att beställa extraarbeten av oss i form av tillval.

Resultatet av renoveringen är att Brf Hugin 20:s fastighet har behållit sin tidstypiska charm men fått fuktsäkra helkaklade badrum, nytt rörsystem och ny mer energieffektiv uppvärmning genom en ny fjärrvärmecentral som vi installerade.

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

sep 2007

Projektslut:

dec 2007

Storlek:

24 st bostadsrättslägenheter, 5 st lokaler

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledaren i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält