Råvind Hagagatan / Frejgatan

I BRF Nejlikan 12 har Titania köpt en råvind med bygglov på 350 kvadratmeter boarea. Arbetet med att bygga om råvinden till 3 stycken vindslägenheter påbörjades sommaren 2012 och lägenheterna är nu klara för försäljning!.

För mer information om försäljningen av lägenheterna, se mäklarens hemsida:

Se fler bilder i bildspelet ovan eller på mäklaren Eklund Stockholm New Yorks hemsida. http://esny.se/objekt/3-0037-hagagatan-22-stockholm

Kontakta ansvarig mäklare Denise Edlind
Tel:   070-753 70 70
E-post: brfnejlikan@esny.se

Fastighetens förutsättningar

Råvinden är belägen i en vacker hörnfastighet från 1924 på adressen Hagagatan 22 / Frejgatan 57, dvs i mycket centralt läge i Stockholm. Fastigheten som består av bottenvåning, 5 våningar samt vind ägs av Brf Nejlikan 12. 

Vindslägenhet 1: Lägenheten ut mot Frejgatan kommer att bestå av 3 rum och kök på totalt 105 kvadratmeter. In mot gården kommer lägenheten ha en terrass på 6,5 kvadratmeter. Förutom ett praktiskt badrum kommer det även finnas en WC samt öppen spis i det stora och ljusa vardagsrummet. Lägenheten har egen hiss med utgång i hallen inne i lägenheten. 

Vindslägenhet 2: Lägenheten ligger i hörnet Frejgatan / Hagagatan och är på hela 160 kvadratmeter! Tre stora sovrum samt ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och öppen planlösning mot köket gör detta till en mycket speciellt lägenhet. Sex stycken stora fönster längs Frejgatan och Hagagatan  i kombination med terrassen ut mot gården gör att lägenheten får ett fantastiskt ljus.

Vindslägenhet 3: Tre rum och kök ut mot Hagagatan med öppen spis i vardagsrummet och terrass ut mot gården. Lägenheten är på 85 kvadratmeter med gott om förvaringsutrymmen och garderober. 

För mer information om försäljningen av vindslägenheterna, se annonsen på mäklaren Eklund Stockholm New York:s hemsida. 

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Råvind till vindslägenheter, Fastighetsutveckling

Projektstart:

Våren / sommaren 2012

Projektslut:

Vintern 2012/2013

Storlek:

3 vindslägenheter

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledaren i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält