Stambyte och badrumsrenovering för Brf Ässjan

Vi har fått förtroendet av Brf Ässjan att utföra renoveringen av deras fastighet på St Eriksgatan 118-120. Fastigheten är från 1920-talet och saknar hiss.

När man utför större ombyggnader i denna typ av äldre fastighet är projekteringen extra viktigt. Projektering innebär att man i så stor utsträckning som möjligt ritar upp och specificerar hur arbetet kommer att utföras i förväg. En bra projektering ger också de boende en chans att se hur deras utrymmen kommer att se ut efter det att renoveringen är klar.

I detta projekt byter vi stammarna i både  kök och badrum. I köket demonterar vi försiktigt delar av det befintliga köket för att komma åt och byta stammen. Efter det att stammen har bytts monterar vi tillbaka köket och återställer det till befintligt skick.

 I badrummen utför vi en renovering i samband med stambytet. Dels går det inte att komma åt stammarna utan att riva stora delar av badrummet och dels är de gamla badrummens tätskikt i så dåligt skick att de måste bytas ändå. Allt gammalt kakel och det gamla tätskiktet rivs ner. Ny jordad och säker el installeras och nya rör dras. Ett nytt tätskikt som täcker både golv och väggar läggs på och ovanpå detta sätts ny kakel och klinker. En ny tröskel till badrummet sätts in. Taken i badrummen och lister runt dörrarna målas om. Slutligen installeras nya blandare, nya toalettstolar och nya tvättställ. Utöver detta har lägenhetsinnehavarna möjlighet att köpa till tillval i form av till exempel värmegolv eller spotlights i tak.

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

Maj 2011

Projektslut:

Augusti 2011

Storlek:

25 st bostadsrättslägenheter, 3 st kommersiella lokaler

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som boende i Brf Årsboken hittar dokument om projektet här. Dubbelklicka på länken så når du dokumentet.

Översiktlig tidsplan för stambyte Brf Ässjan. 

Tillvalsblankett Brf Ässjan.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält