Säkerhetsuppgradering för Familjebostäder fastighet

I detta hus utför Titania förbättringar vad gäller hyresgästernas trygghet. Med hjälp av bland annat nyinstallerade passersystem, nya säkrare källarförråd och nya ståldörrar till källaren minskar risken för inbrott och skadegörelse.

Förutom arbetena med de nya säkerhetssystemen utför även Titania en ansiktslyftning av källarplanet i övrigt. Källarplanet renoveras så att det blir trevligt för de boende att gå ner och hämta saker i källaren eller använda tvättstugan. Förutom att risken för inbrott minskar så har även denna typ av säkerhetsuppgradering av fastigheter andra positiva följdeffekter. I och med att oönskade aktiviteter avtar så ökar attraktionskraften för boende och lokalhyresgäster i området som helhet.

För att läsa mer: Familjebostäders hemsida

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Specialprojekt

Projektstart:

Augusti 2011

Projektslut:

December 2011

Storlek:

Renovering av källare

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledaren i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse eller fastighetsägarens representant enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält