Badrumsombyggnad i hyreshus för Familjebostäder

I dessa fastigheter på centrala Södermalm utför Titania renoveringsarbeten med kvarboende hyresgäster. Projektet ställer stora krav på att ha en väl fungerande kommunikation med de boende.

Projektet innefattar bl a att badrummen helkaklas och att allt porslin, alla blandare och all inredning byts ut mot ny fräsch sådan.

Beställare är Familjebostäder som är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Stockholms stad och projektet upphandlades från Titania i konkurrens från andra företag i enlighet med Lagen om Offentlig Upphandling. I projekt med kvarboende hyresgäster som detta, ställs krav på att vi som entreprenör skall tillhandahålla provisorier för de boende, att vi skall skyddstäcka lägenheter så att inget skadas under byggtiden samt att vi skall visa hänsyn till de boende.

För att läsa mer: Familjebostäders hemsida

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

Juli 2011

Projektslut:

December 2011

Storlek:

33 lägenheter

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledare i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse eller fastighetsägarens representant enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält