Stambyte för Brf Hållsätra, Hållsätrabacken

Brf Hållsätras fastighet i Skärholmen är från 60-talet och har inte renoverats tidigare. Fastigheten rymmer 46 st lägenheter. Vi byter stammarna i både kök och badrum.

Köksstammarna friläggs och byts från trapphuset, så ingenting behöver demonteras i befintliga kök. 

I badrummen utför vi en renovering i samband med stambytet. Dels går det inte att komma åt stammarna utan att riva stora delar av badrummet och dels är de gamla badrummens tätskikt i så dåligt skick att de måste bytas ändå. Allt gammalt kakel och det gamla tätskiktet rivs ner. Ett nytt tätskikt som täcker både golv och väggar läggs på och ovanpå detta sätts ny kakel och klinker. En ny tröskel till badrummet sätts in. Taken i badrummen och lister runt dörrarna målas om. Slutligen installeras nya blandare, nya toalettstolar och nya tvättställ. Utöver detta har lägenhetsinnehavarna möjlighet att köpa till tillval i form av till exempel värmegolv eller spotlights i tak.

Även elsystemet i fastighetens badum och WC byts ut med nya mer kostnadseffektiva tre-fasledningar till varje lägenhet och jordfelsbrytare installeras. När man byter el-ledningar försöker man, så långt det är möjligt, använda de  kanalerna som de gamla ledningarna går i. På detta sätt slipper man utanpåliggande kablar.

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

Januari 2011

Projektslut:

December 2011

Storlek:

46 lägenheter

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält