Stambyte 97 lägenheter på Östermalm

På Gyllenstiernsgatan 15-19 på Östermalm genomför Titania ett traditionellt stambyte i Brf Gyllens fastighet med start i februari 2014 och beräknat projektavslut i maj 2015.

Fastigheten som Brf Gyllen äger ligger i Divisionen 2 och den är uppförd mellan 1949-51. I fastigheten finns 97 bostadslägenheter samt tre kommersiella lokaler (Daghem, kontor och restaurang), lager & förråd, tre stycken tvättstugor, torkrum och mangelrum etc. Byggnaden har 5-6 lägenhetsplan (sex stycken lägenheter med vindsetage) samt tre källarplan (varav ett källarplan/suterräng).

Entreprenaden omfattar bygg-, målnings-, el- och vvs-arbeten i samband med utbyte av vatten och avloppsstammar i kök, trinetter, wc och bad (med och utan wc) i lägenheter. Stammar som går igenom lokaler och tvättstugor skall bytas och tvättstugorna skall renoveras. Fyra stycken wc i allmänna utrymmen och i en lokal ingår i entreprenaden. Lokalers individuella installationer skall behållas och anslutas till nya stammar där de i dagsläget är anslutna. 

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

Februari 2014

Projektslut:

Maj 2015

Storlek:

97 lägenheter samt allmänna utrymmen

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende eller hyresgäst i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledare i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till fastighetsägaren enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält