Stambyte Brf Karteschen 6, Furusundsgatan

I Brf Karteschen 6:s fastighet skall Titania byta ut samtliga VA-installationer (Vatten och avlopp) samt renovera samtliga våtutrymmen. Totalt handlar det om 54 lägenheter och en lokal som skall stambytas av Titania mellan september 2012 och mars 2013.

Samtliga kall- och varmvattenledningar, ledningarna för varmvattencirkulationen samt alla sanitetsrör skall bytas ut under stambytet, i fastigheten som totalt har en yta på 3130 kvadratmeter. Samtliga installationer och renoveringar följer naturligtvis branschreglerna uppsatta av Säker Vatten och övriga branschorganisationers regler. Totalt berörs 54 badrum, 15 wc,  54 kök och en lokal av de omfattande arbeten som Titania skall utföra i fastigheten som färdigställdes år 1938.

I samband med badrumsrenoveringarna så byts dörrfoder och trösklar i badrummen ut mot nya, nytt kakel på väggarna sätts med nytt klinker på golvet och taket målas. De boende har naturligtvis möjlighet att välja helt eget kakel eller välja något av de standardkakel som Titania erbjuder. Det finns även stora möjligheter att göra tillval när det gäller utrustningen i badrummet, såsom toalettstol, handfat, blandare, badkar, duschkabiner etc. 

I enlighet med beställarens krav, så lämnar Titania hela 10 års garanti för tätskiktet på väggar och golv i våtrum samt för material, arbete och följdskador avseende tätskikten.

I köken kommer nödvändig inredning försiktigt plockas ned, för att komma åt att byta ut de befintliga rören som skall bytas. Inredningen i köket kommer sedan återmonteras. 

Här finns mer information om stambyte.  

Här finns mer information om badrumsrenovering. 

Brf Karteschen 6:s hemsida

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

September 2012

Projektslut:

Mars 2013

Storlek:

54 lägenheter och 1 lokal

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende eller hyresgäst i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledare i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till fastighetsägaren enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält