Stambyte för Brf Sobeln i samarbete med WSP

Titania har fått uppdraget att utföra stambyte, badrumsrenoveringar, el-uppgradering m.m. i 102 st lägenheter för Brf Sobeln på Lidingö. Projektet kommer att utföras under 2012 och innefattar även nyproduktion av 2 st bostadslägenheter åt föreningen.

I detta projekt byter vi stammarna i både  kök och badrum. I köket demonterar vi försiktigt delar av det befintliga köket för att komma åt och byta stammen. Efter det att stammen har bytts monterar vi tillbaka köket och återställer det till befintligt skick. Inom ramen för detta projekt byts även elsystemet i fastigheterna ut.

I badrummen utför vi en renovering i samband med stambytet. Dels går det inte att komma åt stammarna utan att riva stora delar av badrummet och dels är de gamla badrummens tätskikt i så dåligt skick att de måste bytas ändå. Allt gammalt kakel och det gamla tätskiktet rivs ner. Ny jordad och säker el installeras och nya rör dras. Ett nytt tätskikt som täcker både golv och väggar läggs på och ovanpå detta sätts ny kakel och klinker. En ny tröskel till badrummet sätts in. Taken i badrummen och lister runt dörrarna målas om. Slutligen installeras nya blandare, nya toalettstolar och nya tvättställ. Utöver detta har lägenhetsinnehavarna möjlighet att köpa till tillval i form av till exempel värmegolv eller spotlights i tak.

Läs mer på:

WSP:s hemsida

BRF Sobeln 1:s hemsida

Fakta om projektet

Här finns projektet:

Status:

Avslutad

Projekttyp:

Projektstart:

Januari 2012

Projektslut:

November 2012

Storlek:

102 lägenheter & 2 nybyggnationer

Liknande projekt

Info för boende, hyresgäster och leverantörer

Du som är boende i fastigheter där Titania utför arbeten, kan kontakta platschefen i första hand och arbetsledaren i andra hand, vid praktiska frågor gällande det löpande arbetet. För övriga frågor får Du vända Dig till föreningens styrelse enligt den information som Du fått i samband med att arbetena påbörjades.

.

Relaterade frågor och svar

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält