Titania har stor erfarenhet av totalrenoveringar av enstaka fastigheter samt hela fastighetsbestånd

Totalrenoveringar av fastigheter

Titania genomför totalrenoveringar av allt från enskilda fastigheter till hela fastighetsbestånd för både privata och allmännyttiga fastighetsbolag. I totalrenoveringen ingår alla de typer av renoveringar, både invändigt och utvändigt, som Ni som fastighetsägare önskar genomföra. Genom att anlita Titania för totalrenoveringen, så behöver Ni som fastighetsägare inte anlita någon ytterligare entreprenör, utan Titania tar helhetsansvar och genomför samtliga projekt på totalentreprenad och alltid till fast pris.

En totalrenovering kan innebära olika saker för olika fastighetsägare och anpassas alltid utifrån olika fastigheters respektive behov. Titania genomför totalrenoveringar som totalentreprenör där det t ex ingår renovering av utvändiga tak, fasadrenovering, renovering eller byte av fönster, elstigarbyte, stambyte, invändig totalrenovering till nystandard, markarbeten, ventilationsarbeten, badrumsrenoveringar, energibesparingsåtgärder med mera.

Titania har med andra ord ett komplett erbjuande till Er som fastighetsägare som står inför omfattande renoveringar av enstaka fastigheter eller hela fastighetsbestånd. Titania har lång erfarenhet av totalrenoveringar efter att ha genomfört renoveringar av hundratals fastigheter och tusentals lägenheter för både privata och allmännyttiga fastighetsägare, stora som små.

Totalrenoveringar genomförs alltid utan kvarboende i fastigheten, då renoveringarna är så pass omfattande att det är omöjligt att bo kvar, vilket ställer speciella krav på fastighetsägaren. Titania vet vad man som fastighetsägare bör tänka på och planera inför totalrenoveringen och vi kan hjälpa Er inte bara med själva genomförandet, utan även med planeringen av totalrenoveringen.   

Maila oss idag på info@titania.se så kontaktar en av Titanias medarbetare Er så fort som möjligt. Beskriv gärna så mycket som möjligt i mailet vad Ni planerar att genomföra, bifoga gärna information om själva fastigheten och glöm inte att skriva dit Era kontaktuppgifter. 

För mer information om vilka tjänster Titania kan erbjuda, se rubriken Titanias verksamhetsområden. 

Relaterad information

Frågor och svar

 • Vilka tjänster kan Titania erbjuda under en totalrenovering?

  Svar: Vilka tjänster som utförs under en totalrenovering beror helt på vilka behov fastigheten och ägaren till fastigheten har. Vi kan erbjuda samtliga tjänster som man som fastighetsägare kan behöva anlita för att renovera sina fastigheter. Se bland annat under fliken "Vår verksamhet" 

 • Kan jag bo kvar i min lägenhet när fastigheten skall totalrenoveras?

  Svar: Nej, en totalrenovering innebär så omfattande renoveringar och ingrep i fastigheten både invändigt och utvändigt att det är omöjligt att bo kvar i lägenheten. Att bo i en lägenhet utan vatten, avlopp, el under flera månaders tid, innebär så stora påfrestningar att det inte går att låta någon bo kvar. 

 • Varför är det bra att göra fler renoveringsåtgärder samtidigt som man stambyter?

  Svar: För den entreprenör som skall utföra stambytet innebär det en stor kostnad att sätta samman en projektgrupp, utföra projektering och etablera sig på plats på projektet för att sedan genomföra själva stambytet. För fastighetsägaren, oavsett om man sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening eller om man företräder ett fastighetsbolag innebär projektet alltid en investering, både i pengar och i nedlagd tid. Även som boende innebär ett byggprojekt, framförallt ett stambyte, en hel del stök och kräver speciell planering med tanke på vattenavstängningar med mera.

  Av dessa orsaker gör man klokt i att se till att utföra även mindre akuta renoveringsåtgärder i fastigheten, inom projektets ram så att man får det gjort, när man ändå har personal och utrustning på plats. Punktlagningar och åtgärder efter det att saker gått sönder blir i slutändan alltid dyrare än att åtgärda i förebyggande syfte.

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält