Titanias kommande projekt i Sollentuna

Nyproduktion av fastigheter

Titania genomför nyproduktion av fastigheter både i egen regi och på entreprenad åt externa fastighetsägare och kan erbjuda intressanta samarbetsformer för både mindre och större projekt. Vi har även intressanta koncept för privatpersoner, företag och kommuner som skall upplåta/sälja mark för nyproduktion.

Titanias koncept vid nyproduktion
Om ni representerar en kommun och vill veta mer om vad Titanias helhetskoncept för nyproduktion innebär, läs mer under rubriken Titanias koncept vid markanvisningstävlingar. Se även vårt senaste referensprojekt för nyproduktion: Tingstorget.

Titania som byggentreprenör
Om ni söker en byggentreprenör att samarbeta med eller för att genomföra ett nyproduktionsprojekt, läs mer om vad Titania kan erbjuda under rubriken Titania som byggentreprenör för externa kunder.

Mark
Om ni äger mark som ni är intresserade av att sälja, kontakta oss för en diskussion om en intressant lösning utifrån era behov och förutsättningar! Läs mer under rubriken Har ni mark som ni vill sälja?

Finansiering
När man genomför nyproduktionsprojekt är det viktigt att ha tillgång till tillräckligt med finansiering till goda villkor. Läs mer om vad Titania kan erbjuda finansiärer och investerare under rubriken Finansiering av projekt i egen regi.

Information vid köp av nyproduktion
Har du redan köpt en bostadsrättslägenhet i en förening som Titania varit byggentreprenör för och vill veta mer om vad man skall tänka på som nybliven bostadsrättsinnehavare? Se rubriken Viktigt att veta vid köp av nyproducerat boende i bostadsrättsförening.

Relaterad information

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält