I korsningen Hagagatan/Frejgatan säljer Titania tre exklusiva vindslägenheter för inflyttning hösten 2012.

Tre vindslägenheter säljes Hagagatan/Frejgatan

I Brf Nejlikans fina fastighet anno 1924 skapas nu tre exklusiva vindslägenheter av Titania för inflyttning hösten 2012.

Med attraktivt läge i Vasastan mittemellan Vanadis- och Observatorielunden med hela utbudet av bra restauranger, affärer och shopping i kvarteren. Titania har förvärvat råvinden och färdigställer under hösten 2012 de tre lägenheterna med stor omsorg och kvalitet i utförandet.

Vindslägenhet 1 – Frejgatan 57. Tre rum och kök om 105 kvm. Altan med söderläge och fri utsikt över takåsarna. Öppen spis i det stora och ljusa vardagsrummet och egen hissentré till lägenheten.

Vindslägenhet 2 - Hagagatan 22. Fyra rum och kök om 160 kvm. Inbjudande vardagsrum med öppen spis och öppen planlösning mot köket gör detta till en mycket speciellt lägenhet. Sex stycken stora fönster längs Frejgatan och Hagagatan i kombination med altanen gör att lägenheten får ett fantastiskt ljus.

Vindslägenhet 3 – Hagagatan 22. Tre rum och kök om 85 kvm. Välplanerad med gott om garderober. Öppen spis i vardagsrummet och altan med fri utsikt över takåsarna.

För mer information om försäljningen av vindslägenheterna, se annonsen på mäklaren Eklund Stockholm New York:s hemsida. 

Här finns mer information om vindslägenheterna i projektet Nejlikan. 

 

Här finns fler av Titanias egna objekt som är till salu! 

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält