Ett hus byggt av klossar ovanpå en ritning.

Titania utökar kontoret

För att klara av Titanias höga tillväxttakt har företagets huvudkontor utökats med ytterligare två lokaler, på totalt 75 kvadratmeter på Ernst Ahlgrens Väg 1-3 i Fredhäll. De nya lokalerna är i nedgånget skick och måste renoveras och anpassas till företagets behov.

Utöver detta skall den nya lokaldelen integrereras med det befintliga huvudkontoret med en korridor, som kommer löpa igenom hela det nya kontoret. Hela projekteringen av den nya delen av kontoret är utförd av Titanias egen projekteringsavdelning och samtliga renoveringsarbeten kommer utföras av Titanias egen personal. 

I Titanias nya kontor kommer finnas plats för ungefär 25 medarbetare, som har tillgång till konferensrum, toaletter, kök och matplats, mötesrum med trådlöst internet samt en stor och ljus reception. Kontorets huvudentre kommer när renoveringen är färdigställd, därför att flyttas till den nyrenoverade delen av kontoret på Ernst Ahlgrens Väg 1, där våra kunder och besökare kommer välkomnas i en fräsch och modern reception. 

Beräknad invigning av det nya kontoret är augusti 2012. Exakt datum för invigning kommer att kommuniceras på Titanias hemsida. 

Se här för fler bilder och information om projektet. 

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält