Titania har tecknat avtal avseende ett flertal nya projekt under våren/sommaren 2013.

Titania tecknar nya avtal!

Titania har under våren och sommaren 2013 tecknat avtal avseende ett flertal nya projekt, både i egen regi och för externa beställare. Stambyten, totalrenoveringar, reliningsentreprenader och ombyggnationer av lokaler och råvindar till lägenheter ryms inom de tecknade avtalen.

Nedan följer exempel på Titanias nya projekt:

Relining på Dramaten (Kungliga Dramatiska Teatern)

Titania har fått uppdraget att genomföra reliningsarbeten i en av Sveriges absolut mest välkända byggnader, nämligen Sveriges nationalscen i form av Kungliga Dramatiska Teatern dvs Dramaten på Nybroplan mitt i Stockholm.

Ombyggnation av råvind till vindslägenheter i Brf Muttern 9

I mycket attraktivt läge på Södermalm har Titania förvärvat råvinden i denna fastighet från 1912 som ägs av Brf Muttern 9 på Heleneborgsgatan / Varvsgatan.

Råvind Brf Muraren 11 Jarlaplan 4 / Roslagsgatan 2

I Brf Muraren 11:s centralt belägna fastighet i korsningen Jarlaplan 4 / Roslagsgatan 2 har Titania köpt råvinden som skall byggas om till exklusiva vindslägenheter för att sedan avyttras i egen regi under år 2013/2014. 

Ombyggnation av lokalyta till lägenheter i Brf Stapelbädden 7

Titania har köpt lokalyta i en av bostadsrättsföreningen Stapelbädden 7:s fastigheter på Gröndalsvägen 186-212/Ekenbergsvägen 21-23 i Gröndal. Lokalytan omfattar ca 1100 kvadratmeter och skall byggas om till bostadslägenheter av Titania för att sedan avyttras i egen regi.

Relining i HSB Brf Bofinkens 426 lägenheter i Solna

Titania har fått i uppdrag av HSB Brf Bofinken att relina stammarna med strumpmetoden i föreningens åtta fastigheter med totalt 426 lägenheter på Wiboms Väg 2-27 i Solna. Arbetena påbörjas i juli 2013 och beräknas vara färdigställda i augusti 2014.

Stambyte Brf Folkungaträdet 5

I detta projekt för bostadsrättsföreningen Folkungaträdet 5 skall ett traditionellt stambyte med påföljande badrumsrenoveringar genomföras i föreningens fastighet på Lidnersplan 8 i Kristineberg på Kungsholmen.

Stambyte för Brf Mälareken

I detta projekt för Brf Mälareken i kvarteret Stockholm Advent 1 på Gösta Ekmans Väg 15-17 i Hägersten skall Titania på totalentreprenad bland annat byta ut befintliga installationer samt renovera våtrum, toaletter och wc-utrymmen. Föreningens samtliga 54 lägenheter omfattas av stambytet som beräknas pågå från maj till december 2013.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält