Örebro Black Knights

Titania sponsrar Örebro Black Knights

Från och med oktober i år sponsrar Titania Örebro Black Knights. Örebro Black Knights är en klubb med stort socialt patos, som genom den amerikanska fotbollen söker fostra ungdomar med sunda värderingar, och Titanias stöd är ett naturligt steg i Titanias strävan att bidra till ungdomars utveckling till ansvarstagande samhällsmedlemmar.

Örebro Black Knights vision är att vara en etablerad och attraktiv förening för spelare, coacher, ledare, medlemmar, publik, partners och media. Denna vision genomsyrar allt de gör på alla nivåer och i alla lag.

Örebro Black Knights är en inkluderande klubb och har lag för båda könen i flera olika åldersgrupper: U11, U13, U15, U17 och U19 samt seniorlag på såväl dam som herrsidan.

Dessutom jobbar man hårt med skolsamverkansprojekt på gymnasie-, högstadie- och mellanstadieskolor för att på så sätt sprida sporten och hålla ungdomar aktiverade.

Örebro Black Knights arbetar också aktivt för att underlätta för mindre bemedlade att kunna spela genom att hyra/låna skydd mm.

Läs mer om Örebro Black Knights på deras hemsida

Läs mer om Titanias stöd till Örebro Black Knights

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält