Titania fortsätter att förstärka och investera i företagets projekteringsavdelning och söker nu en erfaren VVS konstruktör enligt nedanstående annons.

Titania söker erfaren VVS konstruktör

Titania fortsätter att förstärka och investera i företagets projekteringsavdelning och söker nu en erfaren VVS konstruktör. Du får möjlighet att arbeta och visa vad du kan i ett expansivt företag där man vågar satsa på den som har ambition att utvecklas och viljan att skapa mervärde för våra kunder. Stor erfarenhet av kvalificerade arbetsuppgifter inom projektering är ett av kraven.

(Vi är ej intresserade av samtal från rekryteringskonsulter, annonsförsäljare, rekryteringsföretag osv)

Beskrivning av företaget Titania: 

Titania är specialiserade på stambyten och totalrenoveringar, vi genomför även renoveringar och ombyggnationer av råvindar och kontorslokaler i egen regi och skall under 2014 bredda verksamheten till att även omfatta nyproduktion. Företaget har växt mycket kraftigt de senaste åren och omsatte år 2012 ca 294 miljoner kronor. Målet är att nå 500 miljoner kronor i omsättning inom 3 år och den kraftiga tillväxten skapar spännande utvecklingsmöjligheter för dem som arbetar i företaget. 

Du får möjlighet att arbeta och visa vad du kan i ett expansivt företag där man vågar satsa på den som har ambition att utvecklas och viljan att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss är du en del av ett ambitiöst team, där medelåldern är ungefär 35 år, ungefär 10 nationaliteter finns representerade och tempot och kraven på de anställda är höga. Samtidigt får man som anställd mycket tillbaka för sin arbetsinsats i form av bra lön, bra sammanhållning och trevligt arbetsklimat på arbetsplatsen.

Beskrivning av tjänsten som VVS-konstruktör: 

För att förstärka vår projekteringsavdelning, söker vi nu en VVS-konstruktör för arbete med VVS-projektering inom både ROT och nyproduktion. Stor erfarenhet av kvalificerade arbetsuppgifter inom projektering är ett krav. Du är utbildad ingenjör på området, är självgående och intresserad av att hålla i samordningen av VVS-projekteringen vid behov. Du ska vara bra på att ta egna, snabba initiativ och kunna lösa uppgifter på egen hand. Är du en resultatinriktad, stresstålig och strukturerad person, så är det dig vi söker! 

Du bör ha vana att läsa och tolka förfrågningsunderlag och att presentera och få igenom dina lösningar vid projekteringsmöten. Du skall ha goda kunskaper att rita i CAD och BIM.

Huvudsakliga uppgifter: 

- Du kommer att arbeta med VVS-projektering och uppdragen gäller allt från tidiga skeden till bygghandlingsprojektering
- Upprätta installationsritningar och tekniska beskrivningar
- Medverka i systemanalyser och systemval 
- Assistera montörer med VVS-lösningar vid behov

- Konstruera och rita VVS-ritningar i Autocad och Revit. Ritningarna innefattar allt från projekt med mindre om- och tillbyggnader till nyproduktion av hela bostadsfastigheter

Hos Titania får du stort ansvar och stor frihet att styra ditt eget arbete, ett arbete som är direkt kopplat till verkligheten tack vare den nära kontakten med projekten under byggtiden samt stora chanser till avancemang inom ett mycket snabbväxande företag med stora ambitioner för kommande år. Du får sitta i våra centralt belägna lokaler i Fredhäll på Kungsholmen med goda kommunikationer i form av tunnelbana på gångavstånd och gott om parkeringar precis utanför kontoret. Titania satsar stora resurser på den egna projekteringsavdelningen som idag består av 15 personer, som har tillgång till bland annat de senaste programvarorna, t ex Autodesk Revit för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. 

Krav: 

Ingenjörsutbildning med inriktning på VVS
Flera års erfarenhet av VVS-projektering
B-körkort
Behärska AutoCAD och Revit
Grundläggande kunskaper i engelska. 
Bosatt i Stockholms län 
Datorvana

Skicka ansökan eller frågor om tjänsten till webmaster@titania.se

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält