Titania renoverar badrum i hyresradhus för Ekerö Bostäder

Titania renoverar badrum i hyresradhus för Ekerö Bostäder

Titania har fått i uppdrag av Ekerö Bostäder att genomföra badrumsrenovering i 47 stycken hyresradhus som företaget äger på Söderströms Väg i Stenhamra på Ekerö. Entreprenaden skall påbörjas 2013 och slutföras år 2017.

Entreprenaden som Titania fått är en generalentreprenad och omfattar renovering av samtliga bad- och duschrum i de 47 radhus som kommunala Ekerö Bostäder äger i Stenhamra på Ekerö.

De flesta badrum har idag plastmatta på både golv och väggar och dessa skall rivas ut och de nya badrummen får kakel på väggarna och klinker på golvet. Den befintliga golvbrunnen kommer rivas och den nya golvbrunnen får en ny placering jämfört med befintlig placering. Dörr och fönster i badrummen får nya foder.

Den befintliga värmepumpen som står i varje badrum monteras ned och flyttas tillfälligt tills dess att det nya badrummet är på plats, då värmepumpen återmonteras. Värmepumpen används för att värma upp vattnet till dusch och handfat samt för att värma uteluften som används till ventilationen i husen. 

Utöver badrumsrenoveringen skall Titania även rensa och justera in den befintliga ventilationen i husen. Nya spaltventiler kommer även monteras i fönstren i vardagsrum och sovrum för att säkerställa att ventilationen fungerar tillfredställande för att skapa en god inomhusmiljö.  

För mer information om projektet, se Ekerö Bostäders hemsida. 

Vad skulle ett stambyte kosta i Er fastighet? Använd Titanias stambyteskalkylator för att räkna! 

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält