Meny

 
Finja betongs kontor.

Titania besöker Finja Betong

Som ett led i processen att börja med nyproduktion besökte Titania i början av mars Finja prefabs fabrik för prefabricerade byggelement i Katrineholm.

Syftet med besöket var att se hur produktionen av prefab går till, få förklarat hur själva byggprocessen går till med prefab från planeringsstadiet till färdigställande, få möjlighet att ställa frågor om företaget Finja och dess produkter samt etablera kontakt med en av de största prefab tillverkarna i Sverige. 

Finja har en omsättning på ungefär 1200 miljoner / år med ca 500 medarbetare. Finja Prefab tillverkar prefabelement och utför stomentreprenader till offentliga byggnader, industrier, bostäder , kontor & handel, infrastruktur,  ställverk och lantbruk. Företaget är ett av de ledande betongelementsföretagen i Sverige och i fabriken i Katrineholm tillverkas alla typer av slakarmerade betongelementprodukter. 

Titania ser fram emot att fortsätta diskussionerna med Finja Prefab angående Titanias satsning på nyproduktion. 

Relaterad information

Frågor och svar

 • Är Titania intresserat av att förvärva ytor, mark och fastigheter utanför Stockholms län?

  Svar: Titania har sitt huvudsakliga verksamhetsområde i Stockholms län, vilket gör att i dagsläget är vi främst intresserade av att förvärva mark för nyproduktion av fastigheter, ytor för ombyggnation till bostäder samt fastigheter för långsiktig förvaltning inom Stockholms län, men vi är alltid öppna för förslag och erbjudanden om intressanta projekt även utanför vårt närområde.

  Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av marken/ ytorna / fastigheten Ni vill sälja, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania. 

 • Vem ska man kontakta på Titania för att diskutera försäljning av ytor och fastigheter till Titania?

  Svar: Titania är alltid intresserat av olika byggrelaterade ideér, projekt och samarbeten. Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. 

  Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av ytorna / fastigheten / tomtmarken Ni vill sälja eller utveckla, vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania. 

 • Är Titania intresserat av samarbetspartners ?

  Svar: Det kan absolut vara intressant för Titania att samarbeta med andra företag för att genomföra t ex fastighetsutvecklingsprojekt. Titania är alltid intresserat av olika typer av samarbeten och idéer som kan vara lönsamma för bägge parter. Under fliken "Vår verksamhet" kan Ni läsa mer om vilka typer av projekt som Titania genomför i dagsläget. 

  Har Ni en idé som Du skulle vilja diskutera med Titania? Skicka ett mejl till info@titania.se så tillser vi att mejlet når rätt person hos oss. Bifoga en så noggrann beskrivning som möjligt av Er idé, ytorna / fastigheten Ni vill utveckla, beskrivning på vilka förutsättningar som gäller samt Era kontaktuppgifter, så kontaktas Ni så fort som möjligt av ansvarig person på Titania.  

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält