Byggnyheter.se

Tingstorget uppmärksammat i Byggnyheter.se

Den 5 augusti skrev vi en artikel om att detaljplanen för det nya bostadsområdet Tingstorget, som Titania ska bygga, har vunnit laga kraft efter att ha godkänts av Botkyrkas kommunfullmäktige. Nu har samma händelse uppmärksammats i Byggnyheter.se, som skrivit en artikel om händelsen och om projektet Tingstorget.

Detta har hänt: Den 21 juni godkände Botkyrkas kommunfullmäktige detaljplanen för Tingstorget och den 3 augusti vann detaljplanen laga kraft.

Byggnyheter har, förutom att lyfta fram dessa händelser även fördjupat sig i Titanias strategi för att skapa socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbara bostadsområden.

För att människor, och verksamheter, ska trivas och vilja uppehålla sig i ett bostadsområde är det viktigt att skapa goda förutsättningar för detta genom att bygga både visuellt intressanta utomhusområden och tilltalande lägenheter och lokaler. Inte minst verksamhetslokalerna är viktiga för att göra bostadsområden levande med affärer. För att åstadkomma detta i Tingstorget har Titania ett nära samarbete med Arkitema Architects.

Närheten till den skog och de grönområden som finns runt Tingstorget skapar också goda förutsättningar för välmående bland de som bor och/eller vistas i området.

Att kunna erbjuda allt detta samtidigt som de effektiva byggprocesserna tillåter humana bostadspriser (priserna på bostäderna i Tingstorget är bland de lägsta på marknaden) gör Titania till en rätt unik och mycket intressant aktör inom fastighetssverige.

Vad händer nu?

Nu när detaljplanen vunnit laga kraft kommer förberedande markarbeten samt arbeten med vatten och avlopp påbörjas inför byggstart. Detta arbete inleds redan under augusti månad. Tingstorget beräknas vara fullt utbyggt 2020

Är du intresserad av bostäderna eller lokalerna?

Är du intresserad av att flytta in i en av de nya bostäderna? Anmäl i så fall ditt intresse genom länken nedan:

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR!

Om Du vill bedriva verksamhet i något av de nya husen ska Du anmäla detta via info@titania.se.

Om du har specifika frågor kan du kontakta mäklare Sahar Asgari på 08-441 57 18 eller via sahar.asgari@nytthem.se.

Länkar

www.byggnyheter.se

Arkitema Architects

Intresseanmälan

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält