Säljstart för hus 6 i Tingstorget!

Söndag den 29 januari säljstartar vi lägenheterna i hus 6 i Tingstorget.

Säljstarten kommer inledas klockan 12:00 och det är öppet hus fram till 13:30. Du kan titta på modeller och ritningar samt ställa frågor om tidsplaner och priser med mera till mäklarna och Titanias personal.

Följande typer av lägenheter kommer erbjudas under säljstarten:

 • 1 rok 30 kvm, 31 st
 • 2 rok 36 ~ 51 kvm, 34 st

 

Vill du veta mer om säljstarten, vänligen besök tingstorget.nu och anmäl intresse. Då får du ett mejl med all information du bheöver för att delta i säljstarten! 


Relaterad information

Övriga NYHETER

 • Titanias vunna markanvisningstävling i Sollentuna uppmärksammas i Tidningen Nya Projekt

  Att Titania vunnit en markanvisningstävling i Edsberg, i Sollentuna har redan uppmärksammats av ett flertal nyhetsredaktioner. Senast ut med denna nyhet är tidningen Nya Projekt, som skriver en artikel om Titanias lyckade sammabete med Arkitema Architects som ledde till att man nu får bygga 88 bostäder vid Ribbings väg i Sollentuna.

  Läs hela nyheten »

 • Stor uppmärksamhet runt att Titania ska bygga i Vallentuna

  Den 16:e december vann Titania en markanvisningstävling i Vallentuna, vilket innebär att vi ska bygga 40 kedjehus, 75 radhus och 12 villor, vilket totalt kommer omfatta en bruttoarea på närmare 20 000 kvadratmeter, i det expansiva området Kristineberg. Detta har redan uppmärksammats av ett flertal tidningar, bland annat Mitt i, Stockholms Byggnyheter, Hållbart Byggande, Nyabostadsprojekt.se och Svensk Byggtidning.

  Läs hela nyheten »

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält