Bostadsväljaren

Nytt 3D-verktyg hjälper Dig välja lägenhet i Tingstorget

I fredags lanserade vi ett nytt 3D-verktyg ”Bostadsväljaren” som hjälper den intresserade att hitta passande lägenheter i Tingstorget via internet.

Med hjälp av det nya verktyget kan man, förutom att utforska hur ljuset faller på husen, i olika vinklar, under dygnets ljustimmar, dessutom få detaljerad information om lägenheterna genom att klicka på olika delar av virtuella 3D-modeller av husen. Den detaljerade informationen består bland annat av ritningar, priser och bilder av rummen.

Det kommer finnas en bostadsväljare per hus i Tingstorget. Då det än så länge endast går att köpa lägenheter i det första huset så finns det följaktligen endast en bostadsväljare. För att kunna köpa lägenheter i det första huset måste du ha varit på säljstarten, som hölls den 24:e april. Om Du missade den säljstarten så passa på att anmäla Dig till nästa säljstart via Tingstorgets hemsida: tingstorget.nu/intresseanmälan. Intresset för lägenheterna i Tingstorget har varit mycket stort och om Du vill vara säker på att kunna köpa en lägenhet bör Du anmäla dig omgående!

Även om Du inte kan köpa en lägenhet i det aktuella huset så rekommenderar vi att Du går in och tittar för att få känsla får hur husen och området kommer vara at vistas i.

Besök Bostadsväljaren för första huset genom att klicka här!

Mer om Tingstorget

Är du intresserad av lägenheterna? Anmäl ditt intresse nu!

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Se de senaste bilderna från Tingstorget och andra Titnana-projekt på Titanias Instagram-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält