Modellvillan 21

Nybyggt och nyrenoverat i Enskede!

Du har väl inte missat att Titania renoverar fyra och bygger 11 nya bostäder i Modellvillan 21, i Enskede. Om du är intresserad av att flytta in i någon av dessa lägenheter så bör du anmäla ditt intresse redan nu!

Modellvillan har fram till nyligen bestått av ett vitputsat 20-talshus med tillhörande industribyggnad i liknande utformning. I år byter Titania ut den tråkiga industribyggnaden med sin slitna lastkaj mot en modern tillbyggnad i trä. Tillbyggnaden blir ett tilltalande exempel på modern och miljömedveten arkitektur med fasad helt i trä, genombruten av stora fönster av glas och metall. Denna innovativa design kommer både kontrastera och komplettera den befintliga, traditionellt utformade byggnaden.

Tre av de nya bostäderna kommer att placeras i den redan befintliga byggnaden. De resterande åtta bostäderna kommer rymmas i den moderna tillbyggnaden.

De fyra lägenheter som funnits i fastigheten sedan tidigare kommer renoveras i samband med om- och tillbyggnationen.

Anmäl ditt intresse för lägenheterna genom att kontakta mäklare Johan Sandberg på 070-162 74 26 eller johan.sandberg@lansforsakringar.se.

Mer om Modellvillan

Läs mer om Modellvillan 21 på www.modellvillan.se.

Läs mer om Modellvillan 21 på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält