Modellvillan 21 uppmärksammad av tidningen Mitt i!

Modellvillan 21 uppmärksammad av tidningen Mitt i!

Modellvillan 21 väckte, med sitt mycket moderna snitt som både kontrasterar och komplimenterar den äldre bebyggelsen på Gamla Tyresövägen, en hel del uppmärksamhet innan den ens blivit färdigbyggd. Nu när lägenheterna finns ute till försäljning har uppmärksamheten ökat ytterligare. Enligt tidningen Mitt i har Modellvillan 21 blivit en riktig ”snackis” och fastighetsmäklaren har blivit nerringd av intresserade personer.

Titania köpte Modellvillan i sitt dåvarande skick 2008. I år har man valt att riva den gamla, trista, industribyggnaden och den slitna gamla lastkajen och i stället har man byggt ett toppmodernt flerbostadshus i ekologiskt hållbart trä. Den intressanta arkitekturen väckte tidigt uppmärksamhet och intresset för att flytta in i Modellvillan (både i dess äldre restaurerade del och den nya tillbyggnaden) har varit stort.

– Det är särklass det största jag intresse jag har haft på ett projekt. Det som gör det speciellt är att gammalt möter nytt. Vi har dels den befintliga 20-tals fastigheten, där vi har bevarat spis och renoverat de gamla fönstren, och dels den arkitektritade tillbyggnad med träfasad, förklarar Johan Sandberg, ansvarig mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Intresserad?

Är du intresserad av att flytta in i Modellvillan 21? Kontakta då mäklare Johan Sandberg på 070-162 74 26 eller via johan.sandberg@lansforsakringar.se. Du kan även kontakta mäklare Tobias Magnusson på 070-574 34 58 eller via tobias.magnusson@lansforsakringar.se.

Detaljerad information och bilder hittar du på Länsförsäkringars Fastighetsförmäklar-sida.

Källor och länkar

Läs mer om Modellvillan 21 på www.modellvillan.se.

Läs mer om bostäderna på hemnet.se.

Läs mer om Modellvillan 21 på denna sajt.


Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält