Lyckat deltagande i MIPIM 2015

För tredje gången har Titania ställt ut i MIPIM-mässan, den internationella fastighets- och investeringsmässa som årligen äger rum i Cannes. Första gången Titania ställde ut i MIPIM-mässan presenterade man det då helt färska nyproduktionsprojektet Arninge-Ullna. I år presenterade man det senaste nyproduktionsprojektet som bland annat innefattar 450 nya lägenheter i Botkyrka.

Mipim-mässan ägde detta år rum mellan den 10:e och 13:e mars. Syftet med Titanias deltagande i mässan var, precis som de tidigare gångerna Titania deltagit, dels att visa upp sitt senaste stora byggprojekt, dels att knyta kontakter med potentiella nya kunder och informera om Titania och företagets verksamhet.

En tredje anledning till deltagandet i årets MIPIM-mässa var att, i egenskap av partner till Stockholm Business Region, bidra till marknadsföringen av Stockholmsregionen investeringspotential för den internationella marknaden för investeringar i byggnads- och infrastrukturprojekt.

”Årets deltagande var väldigt lyckat. Att vi bygger enligt moderna riktlinjer på ett av Sveriges bebyggelsemässiga problemområden, med en tydlig miljonprogramskaraktär, har dragit till sig stor uppmärksamhet. Den fysisks modell – över det färdigbyggda bostadsområdet – som vi valt att ställa ut gjorde också att många ögon riktades mot Titanias utställningsmonter. ” säger Titanias grundare och VD Einar Janson.

Läs mer om Bortkyrka-projektet

Läs mer om Arningen-Ullna-projektet

Läs mer om Titanias partnerskap med Stockholm Business Region

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält