Bostadsväljaren

Bostadsväljarna för Tingstorget ligger nu uppe på tingstorget.se!

Som ett stöd i Ditt val av lägenhet i Tingstorget lanserade vi den andra maj Bostadsväljaren, ett 3D-verktyg som visar var i huset de olika bostäderna ligger, hur solljuset faller på dem och alla annan information Du kan tänkas behöva om dem. Nu finns bostadsväljarna för första gången samlade på tingstorget.nu/bostadsvaljare.

Med hjälp av det nya verktyget kan Du, förutom att utforska hur ljuset faller på husen, i olika vinklar, under dygnets ljustimmar, dessutom få detaljerad information om lägenheterna genom att klicka på olika delar av virtuella 3D-modeller av husen. Den detaljerade informationen består bland annat av ritningar, priser och bilder av rummen. Varje enskilt hus har en egen bostadsväljare.

Klicka här för att komma till bostadsväljarna.

Om Tingstorget

Efter att, som ensam exploatör, vunnit en markanvisningstävling i Botkyrka kommun bygger nu Titania 670 nya bostadsrättslägenheter på Albyberget, runt Tingstorget, i Botkyrka. Projektet innefattar, förutom de nya bostäderna, utveckling av torget kring den befintliga t-banestationen.

Det är ovanligt att en ensam exploatör får ett helt projekt av denna storlek och Titania utvecklar detaljplanen tillsammans med Botkyrka kommun för att uppnå kommunens höga målsättningar för det nya bostadsområdet.

Projektet är betydelsefullt inte bara för Titaniakoncernen, utan även för kommunen och de framtida boende, som får möjlighet att bo i ett område med stor potential. Inom promenadavstånd finns tillgång till både grönområden, badplatser och värdefulla kulturmiljöer, vilket skapar goda möjligheter att skapa ett attraktivt boende med goda kommunikationer till Stockholm. Gårdarna kring husen ska bland annat utnyttjas som umgänges- och vistelseytor samt platser för odling. Lekfunktionerna för barnen placeras i den bilfria gemensamma zonen för högsta möjliga säkerhet och trygghet.

Titania har stora förhoppningar om ett långsiktigt givande samarbete med Botkyrka kommun för att utveckla området kring Tingstorget till ett attraktivt och modernt bostadsområde.

Länkar om Tingstorget

Är du intresserad av lägenheterna? Anmäl ditt intresse nu!

Besök Bostadsväljaren för första det huset (slutsålt).

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Se de senaste bilderna från Tingstorget och andra Titnana-projekt på Titanias Instagram-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält