Bostadsväljaren för hus 4

Bostadsväljaren för hus 4 i Tingstorget ligger uppe!

Nu ligger bostadsväljaren uppe för hus 4, det sista av de hus som har säljstartats hittills. Du besöker bostadsväljaren genom att gå in på tingstorget.nu/lagenheterna/bostadsvaljare eller genom att klicka på länken nedan. Det finns fortfarande lediga lägenheter kvar. Anmäl Ditt intresse (se nedan) så får Du mer information om hur Du bokar och köper lägenheterna.

Genom bostadsväljarna får Du all information Du kan tänkas behöva om bostäderna i Tingstorget, var i husen de ligger, hur solljuset faller på dem, hur stora de är, vilka som är lediga (grönmarkerade) och mycket mer…

Klicka här för att besöka bostadsväljarna!

Bostadsväljarna för alla säljstartade hus nås via länken ovan. Det finns fortfarande lägenheter kvar i hus 3, 4 och 9. Om Du är intresserad av någon av dessa lägenheter så ska Du anmäla Ditt intresse via länken nedan. Du kommer efter det få information om hur Du gör för att boka/köpa en bostad när mäklaren skickar ut nästa nyhetsbrev.

Klicka här för att anmäla Ditt intresse för lägenheterna!

Det är ”först till kvarn” som gäller så vi rekommenderar att Du anmäler Dig så snart som möjligt för att vara säker på att få den lägenhet som Du är intresserad av.

Mer om Tingstorget

Läs mer om Tingstorget på projektets hemsida tingstorget.nu.

Läs de senaste uppdateringarna kontinuerligt på Tingstorgets Facebook-sida.

Se de senaste bilderna från Tingstorget och andra Titania-projekt på Titanias Instagram-sida.

Läs mer om projektet Tingstorget på denna hemsida.

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält