Titania - entreprenör med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar

När man som privatperson skall göra en badrumsrenovering hemma, så är det viktigt att hitta en byggentreprenör som dels har alla försäkringar, intyg, behörigheter etc som behövs samt att entreprenören har skickliga hantverkare som kan utföra själva renoveringen på ett bra sätt. Titania har båda delarna, vilket gör Titania till en intressant entreprenör inom badrumsrenoveringar i Stockholmsområdet.

Titania har genomfört badrumsrenoveringar av högsta kvalitet ända sedan starten år 2002 och enbart under år 2012 genomförde företaget över 100 badrumsrenoveringar för privatpersoner runt om i Stockholmsområdet. Att företaget renoverar badrummen med hög kvalitet och stor hantverksskicklighet visar betygen och inläggen på bedömningssajterna Reco.se och Rejta.se. Titanias kunder har på dessa två sidor gett företaget ett snittbetyg på 4,2 respektive 4,3 på en 5 gradig skala, vilket visar att våra kunder i högsta grad är nöjda med sina badrumsrenoveringar!  

Hur skall då ett snyggt och funktionellt badrum se ut? På den frågan finns lika många svar som det finns människor. I bildspelet ovan har vi lagt upp några exempel på nyrenoverade badrum. För fler exempel på hur badrummen såg ut före och efter det att Titania renoverat dom, se rubriken "Våra projekt" och kryssa i rutan Badrumsrenoveringar i kolumnen till höger.

För mer inspiration inför badrumsrenoveringen, se rubriken "Tips och trender inom badrumsrenoveringar" och för bilder på färdigrenoverade badrum kan vi tipsa om rubriken "Inspiration för badrumsrenoveringar" 

Under rubriken "Att tänka på inför badrumsrenoveringen" finns många bra tips och råd för Dig som funderar på att genomföra en badrumsrenovering hemma. För att läsa mer om hur Titania utför sina badrumsrenoveringar, se rubriken "Badrumsrenovering för privatpersoner" eller "Frågor och svar om badrumsrenoveringar". 

När man som privatperson skall anlita en entreprenör för att renovera sitt badrum, är det viktigt att kontrollera att entreprenören har alla intyg och behörigheter som krävs för att få utföra en badrumsrenovering. Titania har all dokumentation som behövs och för att se exakt vilka behörigheter, intyg, försäkringar etc Titania har, se rubriken "Dokumentation om Titania" 

Har Du frågor om badrumsrenoveringar som inte besvarats på Titania.se? Kontakta vår privatkundsansvarige Björn Askinger så får Du svar på alla Dina frågor om badrumsrenovering!  

Välkommen till oss på Titania för att diskutera Din badrumsrenovering

Relaterad information

Frågor och svar

Övriga NYHETER

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält