Vad händer om något i min lägenhet skadas under badrumsrenoveringen?

Svar: Under tiden vi har tillgång till lägenheten i samband med badrumsrenoveringen som pågår tillämpar vi säkerhetsrutiner för att tillse att inga obehöriga kommer in i lägenheten. Om vi på grund av oaktsamhet skulle ha missat att t ex låsa en dörr och det kan bevisas att saker som tillhör Dig som boende har försvunnit just på grund av just detta så ersätter vi Dig givetvis för detta

Innan vi påbörjar några arbeten i Din bostad så gör vi en fotodokumentation av hur bostaden ser ut före arbetet påbörjas samt dokumenterar vilka skador som finns. Nästa viktiga steg i badrumsrenoveringen är att skydda bostadens golvytor med vattentät skyddspapp för att undvika skador och smuts på golv, för att på så sätt orsaka så lite besvär som möjligt för Dig som kund och boende. Det är viktigt att intäckningen av golven görs ordentligt, eftersom hantverkarna behöver gå ut och in i bostaden under hela tiden som badrumsrenoveringen pågår.

Även dörröppningar till övriga delar av bostaden samt väggar täcks in med skyddsplast, genom att man bygger så kallade dammslussar, för att minska dammspridningen. Vi ser även till att det finns extra skyddsplast och tejp, så att boende som vill täcka in lite extra, får möjlighet att göra det. Det är dock viktigt att förstå att plasten bara minskar dammspridning under tiden vi renoverar badrummet, den hindrar den inte. De boende kommer själv efter att badrumsrenoveringen är klar att behöva göra en grundlig städning av hela bostaden. 

Kontaktformulär

Du måste fylla i alla obligatoriska fält

Offertförfrågan

= obligatoriska fält